sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Veijari, osa 133: Deittailun säännöt

Aiemmat osat löytyvät täältä.

Osa syntyi näiden biisien soidessa:
Simple Plan - I Refuse --- Jedward - Bad Behaviour --- 51 Koodia - Tulimeri --- The Script - Hurricanes --- Eric Saade - Explosive Love --- Jonas Brothers - Sorry --- Carolina Liar - Last Night --- Backstreet Boys - Trust Me --- Bruno Mars - Runaway Baby --- Hurts - Mother Nature --- Benjamin - Unbreakable


Jimi saattoi astella aamuisin hakemaan postia hymyssä suin vaikka ulkona sataisi vettä, sillä hän tiesi postilaatikon sisältävän erilaisia kiitosviestejä ja rakkauskirjeitä hänen treffiseuralaisiltaan. Kyllä olikin mukavaa saada jotain kivaa postia ainaisten laskujen sijaan.

Kun postit oli haettu saattoi Jimi taas jatkaa treffeillä käymistä: Lulu 11.

Elina 12.

Eero seurasi isänsä alituiseen vaihtuvia naisseuralaisia päätään pudistellen. Isä ei edes vaivautunut hyvästelemään edellistä seuralaistaan kutsuessa jo seuraavaa treffeille. Eero ainakin päätti pitäytyä vain yhdessä simissä. Poika kutsui ihastuksensa Ilmattaren kylään sellaisella hetkellä kun Jimi ei ollut tapansamukaisesti varannut kokonaan puhelinta itselleen.

Kaksikon välillä oli ollut pientä säpinää koulussa järjestetyistä tanssiaisista lähtien, ja Eero päätti tehdä heidän jutustaan virallista kysymällä haluaisiko Ilmatar olla hänen tyttöystävänsä. Ilmatar vastasi tietenkin myöntävästi, ja kaksikko heittäytyi toistensa käsivarsille onnellisina.


Nuorten lempeä sivusta seurannut Jimi katseli poikansa touhuja vähän huolestuneena. Eero oli vielä nuori ja tuossa iässä olisi tärkeää keskittyä kouluun, eikä Jimi halunnut seurustelun vievän kaikkea pojan aikaa. Niinpä hän marssi Eeron juttusille ja käski tämän mennä heti sisälle oppikirjojensa pariin.

"Harmi etten ehtinyt olla pidempään kylässä", Ilmatar huokaisi harmistuneena. Jimiäkin ärsytti tilanne. Mikä oikeus isällä oli rajoittaa hänen sosiaalista elämäänsä kun tämä itse kävi joka päivä treffeillä?
"Entä jos tulisit kanssasi sisälle ja lukisimme yhdessä?" Eero keksi saaden Ilmattaren ilmeen jälleen kirkastumaan.

Nuoret majoittuivat kirjahyllyn vieressä olevalle sohvalle ja alkoivat selailla yhdessä kirjoja. He lukivat vuorotellen tekstiä toisilleen ääneen, ja opiskelusessiosta muodostuikin tavallista miellyttävämpi kokemus.

Pian ilmattaren piti kuitenkin jo lähteä, sillä hänellä olisi iltapäivällä töitä. Kaksikko sopi näkevänsä tuttuun tapaan seuraavana päivänä koulussa, ja lopuksi he halasivat hyvästiksi.

Yhteisötontilla uusiin naisiin tutustuessaan Jimi päätyi aiemman treffikumppaninsa Lulun puheille.
"Kiitos paljon niistä kukista, jotka lähetit minulle", Jimi kiitteli tajuamatta että George kuunteli heidän keskusteluaan.
"Vai olet sinä lähetellyt kukkia muille, senkin petturi!" George huusi vihaisena rakastetulleen ja läppäsi tätä suutuksissaan kasvoille.

Lulu säntäsi kiireesti pois paikalta, mutta Jimi päätti käydä Georgen juttusilla. George oli hänen ystävänsä, ja Jimi toivoi saavansa vielä välit kuntoon tämän kanssa.
"Ymmärsit väärin! Kävimme kyllä treffeillä, mutta ihan kaverimielessä", Jimi yritti selittää tilannetta.
"Etkö ole kuullut sellaisesta säännöstä että kavereiden naisiin ei kosketa?" George tuhahti ja viskoi äreissään juomalasinsa sisällön Jimin paidalle.

Jimiä harmitti välien pilaantuminen Georgen kanssa, mutta hän ei jäänyt suremaan asiaa pitkäksi aikaa nähtyään ravintolan vastaanottotiskin edustalla pyörivän vieraan naisen. Jimi riensi nopeasti naisen juttusille, ja pienen tutustumisen jälkeen he ehtivät jo treffeille. Nainenjonkanimeäenmuista 13.

Sanelma 14.

Noitajonkanimeäenmuista 15.

Saara 16.

Jimillä on mahdottoman huonoa tuuria näillä ravintolareissuilla: Tarjoilija pudotti ruuat jo toistamiseen Jimin ja hänen seuralaisensa päälle! .-o

Enni 17.

Puhelin pirisi Veijareiden taloudessa jatkuvasti Jimin treffiseuralaisten yrittäessä suostutella Jimiä uusille treffeille tai pikaystävien soitellessa papan perään. Eeron olisi joskus tehnyt mieli vetää koko puhelin irti seinästä ja estää kaikki puhelut, sillä eihän tässä pirinässä saanut opiskeltua ollenkaan! Eero valehteli Jimiä luurin päähän pyyteleville naisille usein ettei isä ole nyt kotona.

Taas varsin lyhkäinen osa noiden Jimin treffilaskurien johdosta. .-D

Juonipaljastuksia seuraavasta Veijareiden osasta:

  

♦ Kasa

2 kommenttia:

 1. Eero on aivan oikeassa, mitä Jimillä on asiaa rajoittaa poikansa deittailua kun itse näyttää ihan toisenlaista esimerkkiä :D Ainakin Jimin treffilaskuri on niin hyvässä vauhdissa, että ehkä pian päästään jo tavoittelemaan jotakin muuta.
  Ehkä tarjoilijatkin ovat Jimin sarjadeittailua vastaan ja pudottelevat salaatit tahallaan? ;D Valitsin vaihteeksi omia lukumusiikkejani ja kuuntelin tätä:
  https://www.youtube.com/watch?v=aPlbQgi60mA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, kaipa Jimin suhtautuminen johtuu osittain siitä että (ainakin muistaakseni) hän itse ei tapaillut tyttöjä ennen yliopistosta valmistumista ja nyt hän odottaa samaa pojaltaankin. .-P Treffilaskuria saatiin tosiaan etenemään. .-D Tarjoilijoiden salaliitto Jimiä vastaan kuulostaa kiinnostavalta. .-DD Kerkesin just sopivasti kuunnella linkkaamasi biisin tätä vastausta kirjoittaessa! Kiitos kommentista. .--)

   Poista