keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Veijari, osa 134: Teoilla on seurauksensa

Aiemmat osat löytyvät täältä.

Osa syntyi näiden biisien soidessa:
Camp Rock - Play My Music --- Fall Out Boy - Just One Yesterday --- Eric Saade - It's Like That With You --- We The Kings - Art Of War --- Twaimz - Llama Song (part 2) --- Adam Lambert - Broken Open --- Bruno Mars - Talking To The Moon --- Hotel FM - Change --- Simple Plan - Never Shoud Have Let You Go --- Jore Marjaranta - Pieni Ihminen --- Backstreet Boys - The One --- Britney Spears - Toxic --- Nic And The Family - Hej Det Är Nic Klick


Jimillä on taas treffiputki päällä... Tuholaistorjuja jonka nimeä en muista 18.

Lastenhoitaja, jonka nimeä en muista 19.

Milja 20.

Linda 21.

Mirkku 22.

Raija 23.

Tiina 24.

Vuorokauden tunnit hujahtivat ohi Jimin käydessä treffeillä kotonaan ja yhteisötonteilla, ja Jimi mietti milloin oli viimeksi edes nukkunut. Treffailu oli kuitenkin niin kivaa ettei unta oikeastaan edes kaivannut. Astuttuaan ulos taksista jälleen yhden yhteisötonttireissun päätteeksi Jimi harkitsi vielä hetken soittavansa pari puhelua, mutta tajusi sitten kellon olevan jo sen verran ettei näihin aikoihin olisi enää suotavaa soitella.

Mutta miksi soittaa kun voi hyödyntää valmiiksi kylässä olevia simejä? Puolivälissä mennään: Lola 25.

Eeron koulu osallistui vaihto-oppilasohjelmaan, ja Eero lupasi majoittaa ulkomailta saapuneen tytön taloonsa pariksi päiväksi. Kaksikko yhtävystyi nopeasti ja Eero tykkäsi viettää aikaa vaihtarin kanssa ja näyttää tälle kotiseutunsa ympäristöä.

Illemmalla Eero sai puhelun Ilmattarelta. Tyttö pyysi Eeroa kanssaan keskustaan, ja Eero oli vähän kahden vaiheilla: Totta kai hän haluaisi nähdä tyttöystäväänsä, mutta vaihtarityttö viipyisi vain pari päivää ja Eero olisi mielellään viettänyt aikaa hänenkin kanssaan. Ilmatar kummasteli luurin toisessa päässä miksi Eerolla kesti niin kauan vastata, ja lopulta Eero lupasi saapua sovitulle paikalle parinkymmenen minuutin kuluttua.

Puhelun jälkeen Eero meni hiukan haikein mielin vaihtaritytön puheille, sillä nyt hän joutuisi perumaan heidän illalle tekemänsä suunnitelmat. Samassa Eero sai kuitenkin mielestään oivan idean: Hän voisi pyytää myös tämän vaihtaritytön mukaan retkiryhmään. Tyttö oli vähän ihmeissään kutsusta, sillä hän ei tuntenut ollenkaan Eeron kaverin kavereita, mutta Eero vakuutti että illasta tulisi hauska.

Ilmatar ei kuitenkaan ollutkaan mielissään Eeron kutsuttua ylimääräisiä tyttöjä retkelle.
"Vai tämän takia sinä epäröit lähtemistä minun matkaani kun sinulla oli muitakin tyttöjä seuranasi. Voitte pitää hauskaa ilman minua", Ilmatar tuhahti ja ryntäsi pois tontilta ennen kuin Eero ehti selittää tilannetta tyttöystävälleen. Eeron harmiksi vaihtarityttökin ilmoitti lähtevänsä sittenkin mieluummin jo nukkumaan, joten Eero jäi yksin Ilmattaren kavereiden kanssa.

Eerolla oli niin kamala nälkä että hän päätti jäädä syömään retkelle jääneiden simien kanssa vaikka hänenkin olisi tehnyt mieli karista takaisin kotiin. Keskustelu ei oikein luistanut Eeroa vanhemman Joonaksen seurassa ja Eero hotkikin hummerinsa nopeasti päästäkseen poistumaan kiusallisesta tilanteesta.

Eero onnistui livahtamaan muiden täysi-ikäisten retkeläisten joukossa baaritiskin luokse, eikä baarimikko kysellyt papereita Eeron tilatessa ensimmäisen drinkkinsä. Lasillisia kulahti alas yksi toisensa perään, sillä Eero halusi purkaa ärtymystään. Hänen mielestä Ilmatar suuttui ihan ilman syytä, eikä Eero tiennyt halusiko enää jatkaa seurustelua moisen äkäpussin kanssa.

Kyllästyttyään baaritiskin ääressä nököttämiseen Eero päätti kokeilla karaokea. Yhtäkkiä hänen harmistunut mielensä vaihtui hilpeydeksi, ja poika vietti hyvän tovin karaokelaitteen äärellä laulaen kovaan äänen suosikkibiisejään eläytyen kunnolla esityksiin.

Kello oli jo reippaasti yli puolenyön Eeron vihdoin hoiperrellessa taksin kyytiin. Kaikki hauskuus oli nyt tiessään kun liiasta juomisesta oli tullut huono olo ja Eeroa hirvitti jo nyt miten hän pääsisi aamulla ajoissa sängystä ylös. Pojan pää nuokkui taksin kyyditessä hänet takaisin kotiin.

Sen kerran kun Eero olisi toivonut että isä kiinnittäisi enemmän huomiota naisvieraisiinsa niin tietysti Jimin täytyi juuri nyt kuulustella missä poika oli oikein ollut näin myöhään.
"Shei khuulu shulle", Eero sammalsi ja kompuroi portaissa. Jimin ei ollut vaikea arvata että Eeron iltaan oli kuulunut alkoholia, ja mies oli erittäin äkäinen asian takia.

Aamulla Eero sai kärsiä rangaistuksensa. Jimi kiskoi pojan ylös sängystä jo ennen kuutta ja ilmoitti että he aloittaisivat tämän päivän pelaamalla yhdessä jalkapalloa. Eero yritti kiemurrella pois tilanteesta, sillä hänen vointinsa ei todellakaan kestäisi nyt mitään jalkkismatsia, mutta isälle ei saanut sanoa vastaan.

Eero käsitteli palloa huonommin kuin koskaan aikaisemmin, ja poika oli varma ettei pärjäisi edes surkealle Aleksanteri Goottilalle tässä voinnissaan. Aikainen urheilutuokio kuitenkin kannatti, sillä liikunta herätteli vähitellen pojan refleksejä vaikka koko pallottelutuokio isän kanssa oli täyttä tuskaa.

Eero toivoi että olisi päässyt seuraavaksi pitkään lämpimään kylpyyn, mutta Jimi johdatti pojan olohuoneen ja tyrkkäsi oppikirjan tämän käteen.
"Pieni lisäopiskelu ei ole koskaan pahitteeksi", Jimi ilmoitti eikä Eeron auttanut muu kuin alistua isän tahtoon vaikka hän oli varma ettei saisi mitään tolkkua lukemastaan. Jimi silmäili poikaansa jopa vähän huvittuneena. Tämän aamun jälkeen Eero varmasti jättäisi juomiset väliin.

Juonipaljastuksia Veijareiden seuraavasta osasta:

  

♦ Kasa

2 kommenttia:

  1. Voi Eeroa, joutuu krapulassa urheilemaan ja opiskelemaan. Toivottavasti Jimi tarjosi pojalle edes vesilasillisen ennen jalkapalloilua!
    Harmi kun Ilmatar niin suuttui vaihto-ohjelmavieraasta, eiväthän Eero ja tyttö edes tehneet mitään mitä Eero olisi yrittänyt pitää salassa. Osamusiikiksi valikoitui Fall Out Boy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eerolla oli tosiaan vähän tukalat oltavat, Jimi ei päästä poikaa helpolla! Ilmatar kiukustui kyllä ihan aiheetta. .-/ Fall Out Boy on aina varma valinta. ,-) Kiitokset jälleen kommentin jättämisestä! .-)

      Poista