lauantai 4. tammikuuta 2020

Veijari, osa 135: Treffejä, treffejä...

Heippa ja hyvää alkanutta uutta vuosikymmentä!

Simsseilyissä oli vähän hiljaisempaa menoa marras-joulukuun aikana edistäessäni muita blogiprojektejani, jolloin sims jäi oikeastaan kokonaan unholaan. Nyt simsasioille kun kuitenkin taas hyvin aikaa, oon mm. pitkästä aikaa pelannut kakkosta ja suorastaan odotan aina että pääsee avaamaan pelin, oikea päivän kohokohta. .-D Pienestä taukoiluista huolimatta tämä vuosi on siis alkanut varsin simssisissä merkeissä! Nyt katkaistaan tämä postaustauko julkaisemalla uutta osaa Veijareille:

Aiemmat osat löytyvät täältä.

Osa syntyi näiden biisien soidessa:
30 Seconds To Mars - The Kill --- Mika - Big Girl (You Are Beautiful) --- Backstreet Boys - In Pieces --- Mika - Live Your Life --- The Giant Leap - Remember --- Nick Carter - I Will Wait --- Anna Eriksson - Kevätyö --- Jedward - Lipstick --- Maroon 5 - Sugar --- Måns Zelmerlöw - Prayer


Laitetaan tämä osa käyntiin Jimin treffiputkella:
Josku 26.

Raija 27.

Lila 28.

Eero oli treenamassa takapihalla jalkapalloa, kunnes hänen katseensa kiinnittyi postilaatikon lähistöllä hengailevaan Aleksanteri Goottilaan. Mieluummin Eero ei olisi nähnyt koko tyyppiä, sillä heidän välinsä eivät olleet mitkään parhaimmat lapsina käydyn maalintekokilpailun jälkeen. Aleksanteri katsoi kuitenkin Eeroa sen verran odottavasti että alien päätti lopulta mennä kysymään mitä asiaa pojalla oikein oli.

Tervehdysten jälkeen Aleksanteri otti leveän virneen naamalleen ja selitti miten oli kuullut juoruja Eeron villistä baari-illasta.
"Se nyt oli vain yksi ilta, josta olen kyllä ottanut opikseni. Nykyään puran ärsytystäni mieluummin jalkapallon potkimiseen", Eero selitti.
"Tiesin että juomisesi taustalla oli jotakin. Liittyykö asia kenties Ilmattareen?" Aleksanteri uteli.
"Se ei kuulu sinulle", Eero tiuskaisi.

Minka 29.

^Minä silloin kun ajattelen näyttäväni tosi coolilta tanssiessa mutta todellisuus on sitten jotain tämänkaltaista. Voi kamala.

Jimin tuttavapiiri kasvoi kasvamistaan, ja hänestä oli tullut yksi Kaunialan suosituimmista simeistä. Retkeillessään yhteisötonteilla Jimin seurue oli kerran niin iso että he veivät koko baaritiskin paikat tullessaan ruokailemaan. Jimin päämotiivi simiin tutustuessa oli saada uusia kontakteja treffejä varten, mutta ystävät olivat myös ihan kiva lisä (vaikka talouden puhelin onkin ihan tukossa jo valmiiksi innokkaista treffi- ja retkikutsuista).

Ja retken jälkeen oli taas hyvä jatkaa ajanviettoa kahdestaan ryhmän kiinnostavimpien tyyppien kanssa: Linda 30.

Katri 31.

Eero oli vältellyt Ilmattarelle soittamista jo useamman päivän ajan, mutta hän tiesi että hänen olisi aika kohdata pelkonsa ja puhua heidän välillään olevat asiat selviksi. Eero oli jo valmistautunut siihen että Ilmatar löisi hänelle luurin korvaan, mutta pojan ehdottaessa tapaamista tyttö lupasi saapua paikalle. Ilmattaren äänensävy oli kuitenkin kylmä, ja Eero ei tiennyt (tai ei halunnut tietää) mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan.

Ilmatar saapui, mutta kun Eero yritti suudella tyttöä tervehdykseksi tämä työnsi hänet hellästi taaksepäin. Eero katsoi pettyneenä Ilmatarta silmiin, ja tyttö yritti vetää epävarman hymyn kasvoilleen siinä kuitenkaan onnitumatta.
"Emmekö voisi unohtaa sen tyhmän illan ja jatkaa eteenpäin?" Eero ehdotti, mutta Ilmattaren mielestä heidän olisi nyt parempi pitää hetki taukoa ja katsoa myöhemmin uudelleen miten suhdetta jatkettaisi.

En tiedä onko tämä vain sattumaa vai houkuttelevatko urheilua harrastavat simit helpommin näitä sporttisia kaupunkilaisia paikalle, mutta Veijareiden tontti ainakin tuntuu ihan täyttyvän näistä urheilijavieraista. .-D

Kerran Jimi ja Eero sattuivat molemmat olemaan suhteidensa kautta osa samaa retkiryhmää. Jimi eristäytyi heti aluksi syrjemmälle muusta ryhmästä Daisyn kanssa jättäen muun ryhmän viihdyttämisen Eeron vastuulle.

Ja retken jälkeen mentiin taas treffeille. Virve 32.

Treffien jälkeen Jimi ja Eero istahtivat syömään vielä yhdet hodarit ennen kotiin lähtemistä. Eero avautui isälleen hänen ja Ilmattaren tilanteesta, ja Jimillä oli tietenkin heti oma näkökulmansa asian ratkaisuksi.
"Jos kerran pidätte taukoa voisit mennä juttelemaan vaikka tuon nuoren kassatytön kanssa", Jimi ehdotti Eeron pudistellessa päätään isän ideoille.

Samassa Jimi huomasi kauppaan astelevan naisen ja säntäsi tämän perään kiinnostuneena. Eero huokaisi, pitihän se arvata että isä jatkaa taas treffailuaan vaikka heidän oli tarkoitus lähteä. Eero käveli kohti taksitolppaa aikeenaan lähteä edeltä kotiin, mutta hän kääntyi nähdessään Aleksanterin. Goottipoika huomasi Eeron ja tuli tämän juttusille. Piikittelyn sijaan Eero hämmästyi Aleksanterin pahoitellessa sitä miten Eeron ja Ilmattaren suhde oli päättynyt. Kaksikko jutteli hyvän tovin epäonnistuneista suhteistaan, sillä Aleksanterillakin oli aiheesta kokemusta, ja tilanne lähensi kaksikkoa.

Hyvä että Eero sai seuraa, sillä Jimillä saattaa mennä vielä pieni hetki... Maisa 33.

Aina 34.

Jokunoita 35.

Lehtori 36.

Noiden juonipaljastusten lisäksi paljastan myös, että seuraava osa on tämän LC:n päätösosa! .-o

Juonipaljastuksia Veijareiden seuraavasta osasta:

  

♦ Kasa

2 kommenttia:

 1. Hauskaa että Aleksanteri halusikin loppujen lopuksi tehdä tuttavuutta Eeron kanssa eikä vain naljailla nuorukaiselle tämän ihmissuhteista. Ehkä tästäkin kaksikosta saadaan vielä kaveruksia?
  Ja kenties Eero löytää seurakseen jonkun muun kuin Ilmattaren, kun neitokainen ei enää vaikuta olevan kiinnostunut nuorimman Veijarin seurasta.

  Seuraava osa jo päätösosa? Jaiks, mutta onhan Veijareita ilmestynyt jo tosi monta osaa :o Jimin treffitkin näyttävät menneen hyvin sitä ajatellen, 36. treffit juuri ennen osaa 136 :D

  Niin juu, lukumusiikki pitää kans mainita! Kuuntelin 30 seconds to Marsia, eipä ole tuotakaan bändiä muistanut pitkään aikaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juup, kerrankin Eeron ja Aleksanterin kohtaaminen kävi sopuisemmissa merkeissä. .-) Eeron voisi tosiaan olla parempi tehdä tuttavuutta muihin tyttöihin kun Ilmatar ei tunnu olevan halukas sovintoon. .-/ Päätösosa tuolla tosiaan vielä odottaa luonnoksissa julkaisua, nyt oiskin hyvä kohta päästää se ilmoille kun oot ehtinyt lukea tarinan kiinni. .-D Hienoja numerohavaintoja, selvästi joku merkki 36=136! Kiva kun pidät minut ajantasalla lukumusiikeistasikin jälleen. .-D Kiitokset kommentista! <3

   Poista