maanantai 28. kesäkuuta 2021

Outolan vuokra-asuntojen asukkien esittely


Nyt täällä blogissa käynnistyy uusi sarja, jossa päästään seuraamaan paranormaalien simien elämää! Poppoo elelee samassa kerrostalossa Outolaaksossa, joten onkin mielenkiintoista nähdä, miten eri olennot tulevat toimeen keskenään: Onko elo sopuisaa vai aiheutuuko joidenkin sukujen välille erimielisyyksiä? 

Käynnistimme alkujaan tämän projektin yhdessä Fikun kanssa ja ekat osat olemme kuvanneet yhdessä, mutta myöhemmässä vaiheessa minä (=Kasa siis) otan tarinan haltuuni. .-D

Esitelläänpä aluksi Outolan vuokra-asuntojen asukkaat:


Seija Zombi

Seija muuttui zombiksi traagisessa WC-onnettomuudessa, kun hän lukitsi itsensä vahingossa vessakoppiin ja ehti kuolla nälkään ennen kuin hänet ehdittiin pelastaa. Onneksi eräs hänen ystävänsä pääsi käsiksi haudantakaimeen ja onnistui lahjomaan Viikatemiestä palauttamaan Seijan takaisin henkiin. Ahne Viikatemies ei kuitenkaan saanut mielestään tarpeeksi suurta maksua, ja sen seurauksena Seijasta tuli eläväkuollut zombi. Seija on herttainen ja hyväntahtoinen sim, mutta valitettavasti hänen ulkomuotonsa ja oudot käytöstavat saavat muut kaikkoamaan hänen ympäriltään.


Valdemar Vamppi

Ikääntymätön Valdemar on ehtinyt nähdä ja kokea paljon vuosisatoja kestäneen elämänsä aikana. Hän on alkujaan kotoisin Kaunialasta, mutta vampyyrivainojen myötä hän löysi turvallisemman asuinpaikan Outolaakson aavikoilta. Kaunialaan jäi kuitenkin hänen sydämensä ihanan Lola-rakkaan menettämisen myötä, eikä Valdemar ole sen koommin ollut kiinnostunut luomaan romanssia kenenkään kanssa. Hän on kuitenkin sosiaalinen ja tutustuu mielellään muihin, mutta ainoana ongelmana on se etteivät muut elä tämän yökyöpelin kellon mukaan, joten Valdemar viettää suurimman osan ajastaan yksin. Valdemar on kiinnostunut politiikasta ja vaikuttamisesta, ja pyrkiikin kohoamaan kaupungin johtajaksi.


Terho Ápila

Terho on kirjaimellisesti oikea viherpeukalo, mutta valitettavasti Outolaakson karu aavikkoympäristö ja tiukka vuokraisäntä estävät häntä täyttämästä koko pihaa omilla istutuksillaan. Sentään hänen asuntoonsa kuuluu pieni rajattu piha-alue, jonne Terho on saanut kasvamaan jopa hedelmäpuun. Erityisesti Terho pitää huolta pikkuisesta vihervauvastaan Nellistä. Perheeseen kuuluu myös Viherr-niminen koira. Terho tykkää viettää melko rentoa elämää, ja mies unelmoi helposta työstä ammattimaisena juhlavieraana. Tämä vihreä mies on myös melkoinen hurmuri.


Servotar Serveri

Näppärältä Servottarelta onnistuu niin mekaaniset työt kuin soppakauhan heiluttaminen, ja tämä ahkera servo siivoaisi mieluusti kaikkien naapureidenkin talot, mutta valitettavasti hänellä ei ole oikeutta tunkeutua luvatta toisten asuntoihin. Servotar asuu yhdessä kumppaninsa Severin kanssa, joka yrittää kovasti eläytyä robotti-rouvan ulkomuotoon vaikka onkin oikeasti aivan tavallinen sim. Joskus robotin elämä alkaa maistua pahemman kerran metallilta, ja Servotar pohdiskelee miten saisi uudenlaista näkökantaa elämäänsä.


Nestori & Niklas Noita

Veljekset Nestori ja Niklas elävät sulassa sovussa eriasteisista taikavoimistaan huolimatta, ja he ovat sopineet etteivät aio kääntyä toisiaan vastaan. Tummiin pukeutuva vihreäihoinen Nestori harjoittaa mustaa magiaa, ja vaaleissa kuteissa oleva Niklas käyttää puolestaan taikavoimiaan hyvään. Noitien kämppä on varsin erikoinen kaksijakoisuutensa vuoksi, sillä kumpikin haluaa tuoda omaa elementtiään esille myös sisustuksessa. 


Sussu Ulvonen

Päivisin Sussu vaikuttaa aivan tavalliselta similtä, mutta pimeyden laskeututta nainen muuntautuu ihmissusimuotoonsa ja liittyy susilauman kanssa ulvomaan kuuta - tai siis ennen kuin Sussu päätti siirtyä sivistyksen pariin ja muuttaa kaupunkiin. Sussun seuraan liittyi myös hänen susiystävänsä Kamu. Kerrostalon kummajaisväki suhtautuu Sussuun aivan normaalisti, mutta muuten nainen pyrkii pitämään karvaisen olemuksensa salassa ulkopuolisilta, varsinkin päivätyössään opettajana.


Stella Ponteva

Stella ei tiedä paljoa alkuperästään - vain sen ettei hän ole kotoisin tältä planeetalta. Avaruus tähtineen ja planeettoineen kiehtovat Stellaa, ja hän haaveilee pääsevänsä joskus tapaamaan muita aliensukulaisiaan. Nainen viettäisi mielellään kaikki yönsä tähtiä tiiraillen elleivät tietyt velvollisuudet, kuten päivätyö arkkitehtuuritoimistolla, pitäisi häntä kiireisenä. Stella on myös kokenut robotiikan saralla, ja hän itse asiassa rakensi Servottaren.

Kuka vaikuttaa kiinnostavimmalta, tai mikä on ylipäätään suosikkinne simssin paranormaaleista olennoista? Itse olen aina tykännyt alieneista, vampyyreista ja vihersimeistä! Hokasin myös että joukostahan puuttuu vielä Sasquatch, sen hankkiminen olisikin hyvä syy asentaa lomakohteet Outolaaksoon. ,-) 

P.S. Eka osa ilmestynee lähipäivinä!

♦ Kasa & Fiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti