torstai 8. kesäkuuta 2017

Lataajan aloituspaketti

Kun aikoinaan opin lisäämään simssiin netistä ladattua sisältöä, pursusi Downloads-kansio reilusti yli 10 000 tiedostosta, mutta nykyään latailua tulee harjoitettua maltillisemmin. Kokoan tähän postaukseen pienen lataajan aloituspaketin, johon kerään muutamia omalta kannaltani oleellisia ladattuja.

Ennen kuin syöksyy etsimään lataussivustoja on hyvä laittaa latauskansiot kuntoon. Kansio sijaitsee tiedostopolussa: EA Games > The Sims 2 > Downloads. Jos kansio puuttuu, sen voi luoda itse. Hyvän järjestyksen ylläpitämiseksi Downloads-kansioon kannattaa tehdä muutama alakansio. Täten on helpompi paikantaa esimerkiksi bugivat ladatut, tai jos haluaa vaikka vaihtaa korvaavat ihot tietää heti mistä vanhat löytää, ja ne saa hetkessä poistettua.


Sitten itse ladattuihin. Korvaavat ihot ja silmät ovat ihan ehdoton juttu, mutta lisäosien ansiosta pelin huonekalu- ja vaatevalikoima on melko kattava, joten tällä erää niiden lataaminen on jäänyt vähemmälle. Karmeimpien pelin valmisvaatteiden tilalle voi mahdollisesti koittaa etsiä korvaavia malleja, esim. Mod The Simsistä.

Tällä hetkellä käytössäni olevia ladattuja:
  • Korvaavat IhotSilmät (+Genticized-setti) ja Kulmakarvat
  • Aiemmin hiuksia tuli latailtua useammilta lataussivustoilta, mutta nykyään ei laiskana jaksa tehdä muuta kuin turvautua Peggyn hiusvalikoimiin. PMBD:stä löytyy kivoja kutreja niin naisille kuin miehillekin.
  • Brunoon voi aina luottaa kun on kyse meikeistä: Korvaavat huulipunat + muita meikkejä
  • Tässä on Aliensilmät ja -iho vihreiden ystäviemme kunniaksi!
  • Miksi ravata yhtenään yhteisötontilla vaateostoksilla, kun asiat voi hoitaa helpommin Osta vaatteita kotona -naulakon avulla.
  • Isommat perheet -hack ihan vaan siksi että kahdeksan simin taloudet ovat välillä turhan pieniä makuuni. Tosin peli hidastelee sen verran että isoja perheitä ei taida hetkeen tulla luotua, mutta tulipa nyt varmuudeksi ladattua.
(Työnalla: Korvaavat ihot ja silmät vampyyrille, vihersimille, ihmissudelle, noidalle, zombille...)

Tältä näyttää pelini latauskansion sisältö kaikessa lyhykäisyydessään. Saa nähdä sortuuko jossain vaiheessa latailemaan vielä enemmän vai jättääkö kansion ihan laiskuttaan tyhjemmäksi. Mahdollista tarinarekvisiittaa voi tietenkin kertyä...

Vaikka tämä postaus olikin lähinnä minua itseäni varten jotta pelin uusiutuessa saa nopeasti poimittua oleelliset ladatut talteen niin tätä saa silti kommentoida ja voit kertoa vaikka omat "must have" -ladattusi. .-)

 Kasa

2 kommenttia:

  1. Oi, kun on siisti latauskansio ♥ Mitäköhän ladattuja itselläni edes on... Korvaavat silmät nyt ainaskin (Modista muistaakseni? Mikä setti lie ollut) ja aikuisille simeille Maxis Match -vaatteita ja siihen ne taitavatkin jäädä. Ja parit korvaavat tosiaan niiden liian kuluneiden Maxiskuteiden tilalle ;)

    Mutta ainakin tuo suuremmat perheet -hack tulee varmasti tarpeeseen jossakin vaiheessa, nytpä muistaa mistä senkin löytää ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin! Kerrankin jaksaa panostaa. .--D Hyvä tulla toimeen vähemmillä ladatuilla, niin peli tykkää. .-) Korvaavat vaatteet ovat käteviä. Kiitos kommentista. <3

      Poista