lauantai 17. kesäkuuta 2017

Perhe Eläin, osa 1: Uusi alku Stadissa


Mira Eläin on parikymppinen nuori nainen. Hän muutti lähihoitajaopintojen päätyttyä Stadiin, sillä hän on aina halunnut asua kaupungissa. Mira innostui lääketiedeurasta, kun hän oli käynyt ensiapukurssin. Nimensä mukaisesti Mira pitää eläimistä. Nyt katsotaan miten Miran elämä lähtee käyntiin!


Miralla on kolme rakasta marsua: Aada, Jade ja Elma. Hän harkitsee myös urosmarsun hankkimista.

Miralla oli takapihalla poreallas, koska hänen mielestään se teki hyvää hänen terveydelleen. Johan selkäkivut katosivat, kun lämmin vesi hoiti. Mira piti poreallasbileet uusien naapureidensa kanssa muuton kunniaksi! Mira kertoi uusille ystävilleen ulottuvuuksista.

Sana Miran poreammeesta levisi, ja hetkessä kaikki naapuruston vanhukset tulivat kylään liottamaan väsyneitä, maailmaa nähneitä niveliään. Kiltti Mira ei tohtinut ajaa vanhusraukkoja pois.

Illan tullessa Iikku pyysi ystävänsä bilettämään Stadiin. Mira olisi mielellään ajanut omalla autollaan, mutta Iikku oli liian innostunut taksin käyttämisestä. Perille päästyään Mira huomasi Iikun kutsuneen myös kaksi miestä mukaan.

Retken aluksi Mira ja Iikku hihittelivät holtittomasti.
-Keitä noi miehet on? Mira kysyi.
-Toi on Toni ja toinen tyyppi on Eric Saade C:llä. Mä luulen että te tulette hyvin toimeen, Iikku vinkkasi.

Mira tykkäsi käydä kaupungissa syömässä, sillä hänellä oli kallis maku. Niinpä hän lupasi tarjota uusille ystävilleen ravintolaillallisen. Mira kertoi tarjoilijalle muuttaneensa juuri kaupunkiin. Toni haaveili hampurilaisista, ja Iikulle tuli paniikki, koska hän ei tiennyt mitä tilaisi. Ruokailu sujui mukavissa merkeissä Ericin vaihtaessa katseita Miran kanssa.

Ruoan jälkeen tanssijalka alkoi vipattaa, ja koko porukka päätti tanssahdella hiukan.

Korvaongelma.

-Mulla on tosi tyhmä fiilis! Mira paljasti jossain vaiheessa tanssia. Eric nauroi, sillä hänestä Mira oli hauska, hyvällä tavalla tietenkin.
-Hei me mennään nyt Tonin kanssa, Iikku kertoi yllättäen. Miralle tuli orpo olo.

Miran ja Ericin jäätyä kahden Mira uskaltautui pyytämään miestä treffeille. Tottahan Eric suostui ilomielin, sillä hän oli itse miettinyt samaa. Treffit eivät kuitenkaan kestäneet kauaa, sillä he olivat jo syöneet, ja Miralla oli aamulla töitä.

Taksia soittaessaan Mira näki Pete Wentzin kävelevän ohi! Mira juokahti kiireellisesti jututtamaan miestä, ja ystäviä etsivä Pete pyysi Miran numeron. Se oli onnistunut Stadi-reissu!

Aamulla työt tosiaan odottivat, ja Mira ajoi sinne ihanalla autollaan. ♥

Töistä tullessaan Mira tarkisti postin, ja laskujen seassa odotti iloinen yllätys! Eric oli lähettänyt kiitoskortin kertoakseen, että hän oli viihtynyt treffeillä. Kirje sai Miran hymyilemään, mutta hän ei tiennyt, miten suhtautui Ericiin.

Ajatukset oli nyt kuitenkin keskitettävä työasioihin. Miran täytyi opiskella paljon edetäkseen urallaan. Vähitellen Miran elämä muotoutui sellaiseksi, että hän kävi kotona nukkumassa ja opiskelemassa, ja sitten oli jälleen sännättävä uuteen työvuoroon.

Työt saivat Miran välillä apealle mielelle, koska pomo ei pitänyt hänestä. Hän määräsi Miralle välillä tyhmiä työtehtäviä, eikä Mira uskaltanut sanoa mitään vastaan, vaan teki kaiken mukisematta. Mira kuitenkin tiesi. että pomoa mielistelemällä hän pääsisi etenemään urallaan parempiin virkoihin. Kaiken lisäksi pomo tartutti hänelle flunssan.

Miran sosiaalielämä kärsi työpaineiden alla. Eric soitteli jatkuvasti kysellen uudesta tapaamisesta, mutta Mira vältteli treffejä vedoten väsymykseen ja työkiireisiin. Lisäksi Iikku oli hyvin turhautunut ja tokaisi:
-Jos et panosta tähän ystävyyteen, niin minun on etsittävä seuraa muualta.
Mira ei tiennyt mitä sanoa.

Miran urapolku oli yhtä vuoristorataa. Ahkera työ palkittiin ylennyksillä, mutta pienikin virhe saattoi johtaa arvoaseman alenemiseen. Mirasta tuntui, että hänen elämänsä ei edennyt mihinkään, kun työ junnasi samassa pisteessä. Silti kaikki aika meni töihin.

Mira oli nukkumassa pahoja univelkojaan, kun eräänä päivänä Eric teki yllätysvierailun. Mira asteli kirkkaaseen auringonvaloon väsyneitä silmiään siristellen Ericin metelöidessä ovikellon kanssa.
-Tulin käymään, kun et ole vastannut viesteihini pitkään aikaan mitään. Onko kaikki hyvin? Eric kysyi huolestuneena.
-Olen vain väynyt. Nähdään joskus, Mira sanoi tietämättä itsekään, mitä "joskus" tarkoitti.

---

Hankkiiko Mira urosmarsun? Onko Miran ja Iikun ystävyys tuhoon tuomittu? Saako Eric mahdollisuuden? Tuleeko Mirasta sairaalan johtaja? Kaikki kysymykset saavat vastauksen tulevaisuudessa.

♦ Fiku & Kasa

2 kommenttia:

  1. Aws, Jademarsu kiinnitti huomioni <3 Mira vaikuttaa tosiaan varsin ystävälliseltä similtä, kun järjestää tervetuliaisjuhlia eikä haittaa, vaikka vähän tuntemattomammatkin kutsuisivat itsensä kylään. Stadireissu oli hauska julkkisbongailuineen! :)
    Miran työ tosiaan vaikuttaa varsin verottavalta, toivottavasti nainen ei aja itseään kokonaan piippuun. Ehkä tiukka pomo saa itse ylennyksen (tai alennuksen :D) jollekin toiselle osastolle ja Mira saa vähän rennomman työnjohtajan - saahan sitä toivoa, eikö vain ;)

    Hauska perhe-esittely oli, tykkäsin! Myös Kolumni Garpissa on (ihme ja kumma :o) uutta materiaalia, vinksvinks ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jademarsu! <3<3 Mira on tosiaan ystävällinen ja hieno sim. .--) Mira ei tahdo pahoittaa kenenkään mieltä, joten hän antoi kaikkien tulla juhliin. .-) Jes, julkkisbongailu! .-D Tulee jotenkin ihan uutta loistetta peliin, kun luo julkkissimejä, ja he tulevat kyläilemään muiden luo. .-o Toivotaan Miralle ylennyksiä ja pomolle alennuksia. .----D Oo, kyllä luemme! Kiitos ihana Jade kommentista. <3

      Poista