sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Veijari, osa 118: Katumus

Aiemmat osat löytyvät täältä.

Osa syntyi näiden biisien soidessa:
Daughtry - Over You --- Fall Out Boy - Jet Pack Blues --- Panic! At The Disco - Ready To Go --- Movetron - Ei kenenkään maa --- Kim Herold - Panic In The Kitchen --- Fall Out Boy - The Take Over, The Breaks Over --- Can Bonomo - Meczup --- Fall Out Boy - Get Busy Living Or Get Busy Dying --- The Pussycat Dolls - Buttons --- Cody Simpson - Awake All Night --- Metro Station - Kelsey --- Blue - Hurt Lovers --- Hurts - Somebody To Die For --- Cody Simpson ft. Ziggy Marley - Love --- Cristal Snow - Cristal Clear --- Simple Plan - This Song Saved My Life --- Anna Abreu - End Of Love --- Måns Zelmerlöw - Dreaming --- Marco Mengoni - Le Cose Che Non Ho


Kielo toipui aamuun mennessä edellisen illan tapahtumista ihmissuteuden hälvettyä auringon noustessa. Nainen vakuutti voivansa jo paremmin, mutta Jimiä kadutti silti tekemänsä pedonhyökkäys. Olikin ihan hyvä että Kielo vaikutti toipuneen pelostaan nopeasti, sillä Jimillä ja muilla hänen kanssaan samaan aikaan opinnot aloittaneilla oli seuraavana päivänä koe. Huolimatta edellisen illan tapahtumista Jimin koe meni loistavasti ja hän sai laiskemman lukukauden jälkeen nostettua arvosanansa taas maksimiin.

Ihmissusille iskee aina muodonmuutoksensa jälkeen valtava nälkä, joten voitte vain kuvitella sitä tungosta mikä keittiöön tulee +10 simin rynniessä yhtä aikaa hakemaan itselleen ruokaa. Kaikkien säheltäessä yhtä aikaa saattaa jolta kulta unohtua helposti uuni päälle, ja siitä vasta kaaos syntyykin kun ihmissusien lisäksi kaikki talouden muutkin simit juoksevat katsomaan tulipaloa...

Jimi oli jälleen teleskoopin kimpussa, kunnes hän kuuli takaansa askelia. Aluksi Jimi arveli Eemelin säntäävän taas tuttuun tapaansa valittamaan hänelle, mutta kääntyessään ympäri Jimiä odotti neljä uutta opiskelijaa, jotka olivat liittyneet osakuntaan. Päivi, Arhippa ja Milla olivat Jimille tuntemattomia, mutta nähdessään veljensä Arvon Jimi kyllä tunnisti!

(Arvohan tuo ei oikeasti ole, sillä otin vahingossa hänen sijastaan toisen kaksosista kampukselle enkä edes tajunnut mokaani heti ollenkaan. .-D Kutsun häntä kuitenkin Arvoksi, ettei aikakäsitys mene sekaisin. En tiedä olisiko kukaan huomannut eroa mutta tunnustimpa mokani nyt kuitenkin.)

Jimi riensi tervehtimään Arvoa ja päivitteli samalla suureen ääneen ajan kulkua. Vastahan hän oli itse saapunut kampukselle ja nyt pikkuveli tuli jo perässä! Muutkin saapuneet uudet opiskelijat olivat innoissaan päästessään osakuntatalolle, sillä siellä asusti tätä nykyä lähes kolmekymmentä simiä eikä kaikille yliopistoon saapuville Veijareille ollut tilaa, joten he joutuivat joko muuttamaan muualle tai jonottamaan vuoroaan.

Veljekset jäivät opiskelemaan yhdessä vaihtaakseen samalla kuulumisia. Jimi oli innoissaan Arvon kampukselle saapumisesta, sillä nyt hän pääsisi kokeneena neuvomaan pikkuveljeään kaikissa opintoihin liittyvissä asioissa, kuten pääaineen valinnassa tai oikean luentosalin löytämisessä. Jimi halusi myös varmistaa ettei kukaan ihmissusista purisi Arvoa ellei tämä itse halunnut liittyä ihmissusitiimiin.


Kielon ja Jimin välit olivat taas pian ennallaan ja ystävyksillä oli hauskaa yhdessä. Kielo käyttäytyi tosin välillä hiukan varautuneesti Jimin seurassa, sillä hän vähän pelkäsi miehen arvaamattomuutta. Jimi ymmärsi tämän, mutta ansaitakseen naisen luottamuksen takaisin hän oli lupautunut Kielolle suojelijaksi, jonka puoleen nainen voisi milloin tahansa kääntyä jos jokin ihmissusilauman teko ei tuntunut hänestä hyvältä.

Aina illan tullen Jimin teki kuitenkin pahaa katsoa miten hänen ystävänsä kärsi muuttuessaan ihmissudeksi, sillä sudenelämä ei ollut naiselle ollenkaan mieluinen. Jokapäiväinen muodonmuutos muistutti Jimiä toistuvasti hänen huonosta teostaan eikä katumus tuntunut helpottavan koskaan vaikka Kielo oli jo antanut hänelle anteeksi.

Jimi purki pahaa oloaan jatkamalla pedonhyökkäyksien tekemistä. Uudet opiskelijat olivat hyviä kohteita, sillä Jimi ei tuntenut heitä kovin hyvin mikä pienensi puremiskynnystä suuresti. Muut ihmissudet juoksivat aina innoissaan paikalle seuraamaan tappeluita ja ihailemaan laumansa kasvua.

Vaikka Kielo väitti olevansa sinut ihmissuteutensa kanssa näki Jimi naisen käytöksestä tämän valehtelevan. Kielo sai toisinaan samantapaisia sekoamiskohtauksia kuin ihmissudeksi muuttumisensa jälkeen, ja Jimi alkoi olla tosissaan huolissaan ystävänsä mielenterveyden kestämisestä.

Urheilu on varmaan inhokkiharrastukseni simssissä, sillä sitä on niin vaikea kehittää... Jyri oli juuri kyllästynyt urheiluartikkeilen selaamiseen, mutta onneksi hänen kaksoisveljensä Yrjö saapui juoksujalkaa paikalle ja pyysi tätä pallottelukaveriksi. Jimikin sai toisinaan pallottelupyyntöjä, mutta useimmiten urheiluharrastajat pyysivät seuraa toisistaan.

Osakuntatalon piha on melko kaoottinen paikka, sillä tontti on pullollaan treffi-/retkikumppaneiden tuomia lahjoja, jotka on vain jätetty lojumaan pitkin pihaa. Ulkona onkin aina menossa kova vilske simien musisoidessa soittimilla, ärsyttämällä Eemeliä teleskoopilla ja kieppuessa magneiluhytkyttimessä puhumattakaan niistä urheiluharrastajista jotka joutuvat tilanpuutteen vuoksi pallottelemaan autotiellä, ei yhtään vaarallista...


Jimiä muistuteltiin taas ajankulusta kun hänelle peliharrastuksen kautta tutuksi tullut alien-ihmissusi Vilhelmiina valmistui yliopistolta ja muutti pois osakuntatalosta. Seuratessaan pokeripöydän äärestä aikuiseksi kasvaneen Vilhelmiinan menoa Jimi tajusi ettei hänellä itselläänkään ollut enää paljoa opintoja jäljellä.

Jälleen oli Jimillä, Kielolla sekä kaksosilla edessä loppukoe, jonka jälkeen nelikolla olisi opintoja jäljellä enää puoli vuotta. Jimin fysiikan opinnot olivat edenneet hyvin ja hänen keskiarvonsa oli kiitettävä.


Kuten Jimi oli odottanutkin tuli ihmissuteus hänelle ja Arvolle puheeksi, ja pikkuveli ilmoitti haluavansa liittyä ihmissusilaumaan. Vaikka Arvo oli ilmoittautunut vapaaehtoiseksi purtavaksi kieltäytyi Jimi Kielon jälkeen koskemasta kampaillaan läheisiinsä. Niinpä hän pyysi erästä ystäväänsä puremaan Arvoa, ja näin oli tämäkin päässyt osalliseksi ihmissusilaumaa.

Joku oli ennen luennolle lähtöään härnännyt taas Eemeliä teleskoopilla päiväsaikaan, mutta kun Eemeli ei tontille saapuessaan nähnyt ketään teleskooppien luona päätti hän kostaa ensimmäiselle vastaantulijalle, joka sattui olemaan talouden siivooja. Eihän Anna-parka ollut ollut minkäänlaisissa tekemissä koko teleskoopin kanssa, mutta siitä huolimatta hän joutui Eemelin tönimäksi.


Jimi oli nähnyt Eemelin teon, ja mies riensi varmistamaan että Anna oli kunnossa. Vaikka Anna olikin ottanut Jimiin etäisyyttä tämän ihmissuteuden takia oli nainen nyt liikuttunut Jimin huolenpidosta. Lohduttaessaan Annaa Jimi ei voinut olla miettimättä voisiko hänellä kaikesta huolimatta olla vielä mahdollisuuksia naisen hurmaamiseksi.

Juonipaljastuksia seuraavasta Veijareiden osasta:

  

♦ Kasa

2 kommenttia:

 1. (Myönnän etten välttämättä olisi huomannut, ettei kyseessä ole Arvo mutta hyvä se on tietää silti :D) Onneksi Kielo ei ole enää vihainen Jimille, vaikka ihmissuden elämä ei välttämättä naiselle täysin sovikaan...

  Itsekin olen alkanut vähän kyllästyä urheiluharrastukseen, varmaan kolmasosalla Garpeista on se... Onneksi uusimmalla sukupolvella alkaa olla vaihteeksi kuntoiluharrastajia :D Onneksi telkkarissa on sentään urheilukanava.
  Hmm, jotenkin tuntuu että Annalla ja Jimillä on vielä mahdollisuus ;) Ellei sitten joku kolman ilmesty kuvioihin...
  P.S. Marraskuun tarinoissa vaihteeksi minipäivitys ;D

  VastaaPoista
 2. Kiva kun menee omien simiensä kanssa sekaisin. .--D Ihmissutena oleminen ei tosiaan ole Kielolle kovinkaan mieluisaa. .-/ Pahus kun kaikki tontin tietotavoitteset on jo muutettu niin ihmissudet rupeavat pureskelemaan muita ei-halukkaiden simejä. Joo, mullakin Veijareilla urheiluharrastus toistuu aina sukupolvesta toiseen, joskus mukaan saattaa eksyä myös juuri tuota kuntoilua tai sitten tiedettä. .-) Urheilukanava on hyvä, samoin jos sattuu omistamaan urapalkinnoista nyrkkeilysäkin tai golfjutun. .-D Haluisin kyllä parittaa Jimin ja Annan, heillä on ihan hyvä yhteensopivuuskin mutta Anna on vissiin vähän hitaammin lämpenevää sorttia. .-P Kiitoksia kommentista, minä vilkaisen Marraskuuta. .-)

  VastaaPoista