perjantai 3. elokuuta 2018

Veijari, osa 120: Viesti haudan takaa

Aiemmat osat löytyvät täältä.

Osa syntyi näiden biisien soidessa:
Avril Lavigne - Hot --- Samuli Edelmann - Kaikki tahtoo --- Joe Jonas - Lighthouse --- Natalia Kills - Kill My Boyfriend --- Danny - Radio --- Mika - I See You --- Take That - Love Love --- Queen - Don't Stop Me Now --- Annika Eklund - Minä ja hän --- AJ McLean - Useless --- Lovex - Guardian Angel --- Eric Saade - Say It --- Redrama ft. AJ McLean - Clouds --- Måns Zelmerlöw - Work Of Art --- Westlife - I Did It For You --- Camp Rock 2 - Fire --- Happoradio - Ottaisitko silti minut --- Fall Out Boy - Jet Pack Blues (x2) --- AJ McLean - Gorgeous --- Camp Rock 2 - Introducing Me --- Mika - Love Today --- Mika - My Interpretation --- Backstreet Boys - She's A Dream --- Fall Out Boy - American Beauty/American Psycho


Jimi oli viettänyt muutaman yön Veijareiden perijätontilla, ja hän sai melko pian huomata, että Mantan aiemmat kertomukset haamujen liikuskelemisesta talossa yöaikaan pitivät toden totta paikkansa. Haamut eivät onneksi olleet säikytelleet Jimiä, mutta niiden läsnäolo ei tehnyt miehen oloa kovinkaan mukavaksi, ja hän muisti yhä miten oli lapsena kammoksunut talossa riehuvia kummituksia.

Jimi yritti olla kuin ei huomaisikaan haamujen läsnäoloa ja keskittyi muihin puuhiin. Pari karismapistettä puuttui vielä kaikkien urapisteiden maksimoinnista, joten Jimi harjoitteli läpi yön erilaisia hurmausliikkeitä peilin edessä. Jimi tiesi että hänen olisi jatkettava sukua jossain vaiheessa, ja koska miehellä ei juuri ollut tuuria naisten kanssa arveli Jimi hurmauoppien auttavan kumppanin löytämisessä.

Vaikka Jimi olikin aluksi suhtautunut vähän nihkeästi hänen adoptiokotiinsa hankittuun Purrfect-Perfectiin oli Jimi nykyään enemmän kissojenkin ystävä, ja mies tykkäsi silitellä tontin ohi kuljeskelevia kulkueläimiä. Lemmikkieläin toisi eloa tyhjään taloon, mutta Jimi epäili ettei hänelle myönnettäisi adoptiolupia aiempien tontilla tapahtuneiden koirien huostaanoton jälkeen.


Jimi törmäsi yllätyksekseen työpaikallaan biologiseen äitiinsä Mantaan. Hän ei ollenkaan muistanut että Mantakin työskenteli luonnontieteiden parissa. Jimi kutsui Mantan työpäivänsä jälkeen kylään, mutta valitettavasti äskettäin vampyyriksi muuttunut Manta ei voinut jäädä pitkäksi aikaa auringonvaloon. Jimi suunnitteli pyytävänsä Mantan joskus yökylään, niin hän saisi vähän seuraa tyhjään taloon.

Jimi mutusteli kala-ateriaansa kaikessa rauhassa, kunnes hän yhtäkkiä havaitsi biologisen isänsä Väinämön haamun istahtaneen hänen vieressään olevalle tyhjälle tuolille.
"I-isä?" Jimi lausahti hieman peloissaan.

"Sinusta on kasvanut hieno mies", tulipalonpunainen haamu lausahti hymyillen. Jimin täytyi nipistää itseään varmistaakseen ettei hän uneksinut. Eihän haamujen kanssa pystynyt tavallisesti keskustelemaan tällä tavalla.
"Kuulehan poikani, voitsitko tehdä minulle palveluksen? Toivoisin että herättäisit henkiin Elna-nimisen simin haudantakaimella", Väinämö sanoi ja katosi tämän jälkeen näkyvistä.

Jimillä ei ollut hajuakaan kuka ihme oli Elna, mutta hän päätti kunnioittaa Väinämön toivetta kun taloudesta kerran haudantakain löytyi. Jimi oli tienannut pari ylennystä, joten mammonaa riittäisi hyvin Viikatemiehen kanssa neuvotteluun.

Jimin tehtyä diilin Viikatemiehen kanssa ilmestyi hänen eteensä raskaana oleva nainen.
"Oh, sinun täytyy olla Väinämön poika, olet aivan isäsi näköinen", kuolleista herännyt Elna totesi.
"Mistä tunnet isäni?" Jimi tiedusteli ihmeissään.
"Olimme läheisissä väleissä vuosia sitten, ja minä odotan hänen vauvaansa", Elna kertoi. Silloin Jimille valkeni että tämä oli se nainen, jonka takia hänen biologiset vanhempansa olivat eronneet. Miksi Väinämö oli toivonut hänet takaisin henkiin? Vauvan takiako?

"Voi anteeksi, en edes kiittänyt sinua kun herätit minut kuolleista henkiin! Hartiasi näyttävät vähän jäykiltä, annahan kun hieron niitä", Elna lupasi ja kiepautti Jimin ympäri.
"Ei sinun todellakaan tarvitse", Jimi jarrutteli, mutta ei voinut sitä kieltääkään etteikö selkähieronta tehnyt hyvää kun töissä oli koko päivän saanut istua epämukavilla laboratorion tuoleilla mikroskooppiin tuijotellessa.

Saatuaan hieronnan päätökseen Elna ei kuitenkaan päästänyt irti miehestä vaan tarrasi tätä kädestä ja alkoi suukottaa hennosti Jimin olkapäätä lähestyen vähitellen samalla miehen karvaista kaulaa. Jimi suorastaan jähmettyi Elnan yllättävistä eleistä. Naiset eivät olleet koskaan lähestyneet häntä, ja nyt Elna tuntui olevan valmis kiskomaan labratakin pois miehen päältä. Vaikka Jimi nautti saamastaan huomiosta tiesi hän ettei tämä ei olisi missään nimessä sopivaa. Elna oli sentään raskaana hänen isälleen ja odotti Jimille sisarusta unohtamatta sitä että tämä nainen oli syypää Mantan ja Väinämön eroon.

Jimi kääntyi nopeasti ympäri ja työnsi hellästi naisen kauemmaksi.
"Kuule, tämä ei taida olla kovin hyvä ajatus", Jimi sanoi.
"Ai miten niin?" nainen katsoi Jimiä kirkkaanpunaisilla silmillään.
"Odotat kuitenkin isäni lasta, ja..." Jimi hiljeni loppua kohden, sillä hän olisi ehkä kaikesta huolimatta ollut kuitenkin kiinnostunut jatkamaan keskeyttämäänsä tilannetta pidemmälle.

"Väinämö on kuollut, ei tässä minun mielestäni ole mitään väärää", Elna lausahti. Totta, Väinämö oli ehkä kuollut, mutta Manta oli jälleen elossa, ja Jimi tiesi ettei tämä arvostaisi jos Jimi lyöttäytyisi yhteen biologisen äitinsä avioliiton pilanneen naisen kanssa.
"Noh, jos kerran olet sitä mieltä. Minä taidan valmistautua jo nukkumaan, hyvää yötä", Elna sanoi ja päästi viimein irti Jimin kädestä.
"Odotan hetken aikaa, jos vaikka muutat mielesi", Elna huikkasi vielä makuuhuoneen ovelta Jimille.

Elnan mentyä Jimi marssi kirjahyllylle ja nappasi sieltä ensimmäisenä käteen osuneen kirjan. Jimi istahti sohvalle ja alkoi selailla kirjaa saadakseen ajatuksensa muualle, mutta tekstin tilmäilyn sijaan Jimin katse harhaili koko ajan sulkeutuneen makuuhuoneen oven suunnalla. Jimi tunsi yhä Elnan äskeiset kosketukset eikä voinut mitään sille että nainen pyöri hänen päässään koko ajan. Miksi kaikki kielletty houkutteli juuri kaikista eniten? Ilmi-haamukaan ei näytä pitävän meneillään olevasta tilanteesta.

Lopulta Jimi pisti kirjan syrjään ja marssi koputtamatta makuuhuoneeseen. Mies jähmettyi paikoilleen huomattuaan Elnan lepäilevän sängyllä alusvaatteisillaan.
"Tulithan sinä lopulta", Elna hymyili ja taputti vieressään olevaa tyhjää makuupaikkaa. Jimi ei saanut katsettaan irti naisen paljaasta vartalosta astellessaan huoneen poikki asettuakseen makaamaan vuoteelle.

Heti kun Jimi oli asettunut makaamaan vuoteelle kävi Elna hänen kimppuunsa ryhtyen availemaan miehen päällä olevan labratakin nappeja. Jimi oli täysin kokematon "tällaisissa tilanteissa", mutta päälimmäisenä makaava Elna ohjasi miehen kädet oikeisiin paikkoihin eikä Jimin tarvinnut tehdä juuri muuta kuin nauttia kyydistä.

Elnan nukahdettua Jimi noukki alusvaatteensa lattialta ja puki ne päälleen ennen kuin hiippaili pois makuuhuoneesta. Mielellään hän olisi jäänyt naisen vierelle makoilemaan, mutta koska ihmissudet eivät kaivanneet unta olisi aika käynyt lopulta pitkäksi, joten oli parempi nousta ylös kuluttamaan ylimääräistä energiaa.

Vaikka kello oli jo reilusti yli puolenyön, oli yksi Jimin aiemmin päivällä tervehtimistä vieraista yhä kylässä pelipöydän ääressä. Jimi päätti ottaa osaa peliin ja kahmaisi itselleen muutamia pelimerkkejä.
"Sinulla on kyllä maailman surkein pokerinaama kun hymyilet tuolla tavalla ja paljastat että sinulla on huippukortit", Armas kommentoi.
"Eh, ei tämä sitä ole, minulla on ihan surkeat kortit. Olen vain niin onnellinen, sillä taidan olla rakastunut", Jimi paljasti.

Arki Elnan kanssa sujui hyvin. Jimi tuli lopulta siihen tulokseen että hän voisi tapailla Elnaa, vaikka hänen biologinen isänsä seurusteli aikoinaan saman naisen kanssa. Ehkä tämä oli ollut Väinämön tahto kun hän kerran oli pyytänyt Jimiä herättämään Elnan henkiin? Mantalle Jimi ei kuitenkaan uskaltanut esitellä uutta naisystäväänsä...

Jimi kuuli kimppakyydin tööttäilevän jo pihalla, joten hän nousi ylös sohvalta noutaakseen labratakkinsa. Samaan aikaan Elna alkoi parkua huoneen toisessa päädyssä, ja Jimi arvasi synnytyksen käynnistyneen. Nyt Jimi olikin kahden vaiheilla: Menisikö hän kimppakyytiin vai jäisi auttamaan Elnaa synnytyksessä? Lopulta Jimi päätyi juoksemaan ulos ilmoittamaan kimppakyydin kuskille, ettei hän tulisikaan tänään samassa kyydissä, sillä hänen naisystävänsä synnytti paraikaa.

Lopulta Elnan käsivarsilla komeili pieni poikavauva, joka nimettiin Akiksi. Jimi vilkutteli pikkuveljelleen, joka oli aivan samannäköinen piirteiltään kuin Jimikin. Yhdennäköisyys oli oikeastaan ihan hyvä juttu, sillä nyt kylään saapuville simeille voisi vain väittää Jimiä isäksi, sillä homma menisi liian oudoksi jos Jimi ja Elna esittäytyisivät pariskuntana joka kasvatti yhdessä Jimin pikkuveljeä.

Kun synnytys oli ohi, pääsi Jimi viimein sonnustautumaan työasuunsa. Perheen auto oli huollossa, joten hän joutuisi nyt kävelemään töihin kun kerta kimppakyyti oli jo mennyt menojaan. Ainakin Jimillä olisi hyvä selitys töistä myöhästymiselle.

Mun ei pitänyt parittaa Jimiä ja Elnaa, vaan tarkoitus oli herättää Elna henkiin vain Väinämön vauvan takia, mutta eikös Elna heti ensimmäiseksi toivonut "Jimi ja flirttituokio", enkä voinut vastustaa. .--D Jimi ei ole pelissä oikeasti sukua Akille, sillä adoptio katkaisi sukulaisuuden hänen biologisiin vanhempiinsa, mistä johtuen Jimillä salamoi myös Mantan kanssa, mutta heitä en rupea parittamaan ettei mene liian oudoksi nämä sukulaisuussuhteet...

Juonipaljastuksia seuraavasta Veijareiden osasta:

  

♦ Kasa

2 kommenttia:

 1. :o Olisi tosiaan tullut sukuspagettia, jos olisit nyt antanut Jimin laittaa hynttyyt yhteen Elnan kanssa... Onkos Jimillä ihan kolme salamaa Mantan kanssa vaiko hieman vaatimattomampi määrä? :D Ehkä Jimi löytää kuitenkin Mantankin jälkeen jonkun jonka kanssa tällä on kipinää, ettei Manta menetä hermoaan ja Jimi saa pitää ainakin osan omastatunnostaan puhtaana.
  Mitäköhän Aki kasvaessaan tuumaa tästä kaikesta?

  Nyt alkoi tehdä mieli lukea uudestaan Veijarien vanhoja osia, että muistuu taas mieleen Väinämön ja Elnan suhde sun muut :D
  (Ja taas oli paljon hyviä osanlukumusiikkeja, hii ♥)
  (P.S. Garpeilla on uusi osa ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoho, tykkään kommenttisi aloitushymiöstä. .--D Sukuspagettia tosiaan, katellaan nyt kuinka tässä vielä käy. .--D Jimillä ja Mantalla oli muistaakseni kahden salaman yhteensopivuus. Täytyy nyt toivoa että Jimin kohdalle osuisi muitakin kiinnostavia naisia kuin "ex-äiti" ja kuolleen isän rakastettu. .-D No nyt kun sanoit niin alkoi munkin tehdä mieli selailla Veijareiden vanhoja osia läpi (Elna + Väinämö -juttua löytyy osista 108-109 ,-)) Hee, mukavaa että musiikitkin miellytti, koitan tässä arvailla mitkä mahtoivat olla lemppareitasi. .-D Ooo, täytyy tiedottaa Garpeista Fikulle nii varmaankin luetaan se yhdessä läpi tässä lähipäivinä. .-) Kiva kun jätit taas kommenttia! <3

   Poista