keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Veijari, osa 122: Uusia tuttavuuksia

Aiemmat osat löytyvät täältä.

Osa syntyi näiden biisien soidessa:
30 Seconds To Mars - Battle Of One --- D'NASH - I Love You Mi Vida --- Fall Out Boy - Fourth Of July --- Tal Bachman - She's So High --- Electro Velvet - Still In Love With You --- Måns Zelmerlöw - Beautiful Life --- Fall Out Boy - She's My Winona --- Take That - Rule The World --- Maroon 5 - If I Never See Your Face Again --- Scissor Sisters - I Can't Decide --- Cody Simpson - Better Be Mine --- Backstreet Boys - One Phone Call --- The Script - Walk Away --- High School Musical - Scream --- Eric Dill - Leaving You Lonely --- Backstreet Boys - Best That I Can --- Joe Jonas - Fastlife


Jimi käveli tuntemattoman naapuruston jalkakäytävää eteenpäin ilman selkeää päämäärää. Kaksitoista tuntia aiemmin hän oli hypännyt junaan ja jättäytynyt kyydistä vasta päätepysäkillä, ja sen jälkeen matkaa oli jatkettu uudella junalla. Jimillä ei ollut väliä minne hän päätyisi, kunhan hän pääsisi mahdollisimman kauas Elnasta.

Elnan synnytyksen vihdoin koittaessa Jimi piteli peukkuja että syntyvä lapsi olisi hänen näköisensä, mutta vastasyntyneestä vauvasta näki kyllä heti tumman ihonvärin myötä ettei lapsi ollut Jimin eikä edes Elnan toisen rakastetun Taavin, vaan naisella oli ollut heidän lisäkseen vielä joku kolmas mies kuvioissa. Vaikka Jimi oli vannonut pitävänsä huolta pikkuveljestään Akista ei Jimi vain voinut jäädä asumaan saman katon alle Elnan kaltaisen petturinaisen kanssa. Niinpä Jimi oli sanaakaan sanomatta poistunut talosta, eikä hänellä ollut aikomusta palata.

Jimi palautui mietteistään takaisin nykyhetkeen Månsterin haukahdellessa miehen jalkojen juuressa. Koira oli uskollisesti seurannut isäntäänsä koko tämän pitkän matkan ajan. Jimi hymyili Månsterille ja kumartui poimimaan maasta koiran löytämän kepin leikkituokiota varten. Jimi pohdiskeli mistä koira oli risun löytänyt, mutta katsahdettuaan ympärilleen Jimi huomasi heidän saapuneen jonkinlaiselle puistoalueelle ja arveli risun olevan peräisin jostakin pensaasta.

Kepin heiton jälkeen Jimi huomasi olevansa kovin väsynyt pitkästä matkaamisesta, joten hän päätti käydä hetkeksi pitkäkseen puiston penkille kun muutakaan makuupaikkaa ei ollut siihen hätään saatavilla. Jimi käski koiraa käyttäytymään kiltisti hänen päivätorkkujensa aikana, mihin koira haukahti vastaukseksi ja lähti tutkailemaan lähiympäristöä kuono sauhuten.

Jimi havahtui hereille kuullessaan lähistöltä askeleita, ja nostaessaan katseensa hän huomasi vieraan naisen astelevan häntä kohti. Jimi pohdiskeli voisiko nainen mahdollisesti kertoa missä saapurustossa Jimi paraikaa olikaan. Mies ei kuitenkaan ennättänyt avata suutaan kun nainen oli jo päästänyt kysymyksen ilmoille.
"Onko tuo koira sinun?" nainen kysyi äkäisesti osoittaen Jimin jaloissa istuskelevaa Månsteria.
"Minunhan se", Jimi vastasi kummastelen naisen ärinää.

"Koirasi pilaa ympäristöä kaivelemalla kuoppia puistoon", nainen tiedotti, ja nyt Jimikin huomasi Månsterin vierellä olevan valtavan kuopan.
"Anteeksi, minä siivoan jäljet heti", Jimi lupasi ja nousi nopeasti ylös penkiltä. Månsteri ei ymmärtänyt tehneensä mitään väärää ja rapsuttelikin tyytyväisenä korviaan Jimin noutaessa lapion puistossa olevasta vajasta.


"Sinä et ainakaan auta minua tekemään hyvää vaikutusta paikallisiin", Jimi mutisi koiralle alkaessaan täyttää kuoppaa. Heitettyään pari lapiollista multaa takaisin kuoppaan Jimille iski yhtäkkiä halu kaivella sittenkin vielä vähän lisää, josko hän löytäisi vaikka aarrearkun! Aarretta kuopasta ei valitettavasti löytynyt, mutta Jimi onnistui löytämään koirien puruluun.
"Tämä tuleekin tarpeeseen, ei sitten tarvitse ostaa uutta", Jimi pohdiskeli iloisena. Hänellä ei ollut paljoa rahaa mukana, joten niinkin pieni hankinta kuin puruluun ostamatta jättäminen auttaisi häntä.

Kun kuoppa oli täytetty Jimi istahti hiukan varautuneena takaisin penkille naisen viereen, sillä hän ei oikein tiennyt pitikö nainen hänestä. Nainen vaikutti kuitenkin leppyneen Jimin täytettyä kuopan, ja tämä esittäytyi Elina Mukavaiseksi.
"Tämä voi olla outo kysymys, mutta voisitko kertoa missä minä olen?" Jimi kysäisi.
"Tämä on Kauniala", Elina selitti.

Väsymyksen lisäksi myös muut Jimin tarpeet vaativat kohottelua, ja nälän kurniessa kovaäänisesti miehen vatsassa Elina lupasi tarjota miehelle hodareita. Jimi kiitti Elinaa tämän ystävällisyydestä. Uusi naapurusto tuntui heti vähemmän jännittävältä paikalta kun oli saanut itselleen uuden ystävän. Elina jopa auttaa Jimiä muuttoon liittyvissä käytännön asioissa kertomalla erään paikallisen kiinteistövälittäjän yhteystiedot.

Kiinteistövälittäjän puheilla käytyään Jimi sai omistukseensa pienen tontin. Suurin osa Jimin varoista oli jäänyt Veijareiden perijätontille, mutta hänellä sattui olemaan sen verran rahaa mukana että pienehkön asunnon sai vaivatta ostettua. Eihän Jimi yksin asuessaan mitään suurta asuntoa heti tarvitsisikaan.

Rahaa olisi kuitenkin tienattava pikaisesti lisää, joten saatuaan muuttopuuhat hoidettua mies istahti selailemaan vapaita työpaikkoja tietokoneelta. Jimi haaveli opetusuralla työskentelystä, mutta valitettavasti tällä erää ei ollut yhtäkään alaan liittyvää työtehtävää tarjolla.

Työnhaussa väsähtänyt Jimi päätti kömpiä sänkyyn nukkumaan Månsterin viereen. Eihän kello ollut vielä edes kahtatoista päivällä, mutta Jimi oli matkaamisesta sen verran väsyksissä että pään laskeminen tyynylle tuntui houkuttelevalta ajatukselta.

Jimi havahtui hereille alakerran puhelimen pirinän kaikuessa makuuhuoneeseen, ja mies asteli unenpöpperöisenä puhelimen luokse. Päiväunet olivatkin vähän venähtäneet, sillä ulkona oli jo ihan pimeää. Soittaja kertoi olevansa Elinan kaveri, ja tämä pyysi Jimiä liittymään Stadiretkelle. Mies päätti suostua pyyntöön, sillä ei hänellä ollut parempaakaan tekemistä sille illalle.

Jimi olisi toivonut näkevänsä myös Elinan retkiryhmässä, mutta tämä ei ollut osallistunut ja paikalla olikin sitten vain Elinan kaverin kavereita. Jimi tuli parhaiten juttuun Cassandra-nimisen naisen kanssa, ja kaksikko jutusteli hyvän tovin keskenään.

Kaikille alkoi tulla nälkä, joten porukka päätti mennä syömään ravintolaan. Jimi tutkaili ruokalistaa vähän huolissaan rahapussinsa tilanteen takia ja tilasi halvinta mahdollista ruokaa. Jimiä huoletti odottivatko ryhmän naiset Jimin hoitavan koko laskun, mutta miehen onneksi jokainen maksoi ateriansa itse.

Retken jälkeen Jimi ehdotti että naiset tulisivat hänen luokseen jatkoille, mutta ainoastaan Cassandra vastasi myöntävästi kutsuun. Kaksikko jutusteli sitten mukavia telkkarin katselun ohessa, ja Jimi todella viihtyi Cassandran seurassa. Jimi tunsi jopa pientä yhteensopivuutta goottinaisen kanssa, mutta Cassandran sormessa oleva kihlasormuksen näkeminen sai Jimin unohtamaan pienen ihastuksensa.

Arki alkoi luistaa Kaunialassa. Jimi oli vihdoin saanut työpaikan havittelemaltaan uralta, ei tosin niin ylhäältä kuin olisi toivonut, mutta kyllä leikkikentän valvojanakin oli hyvä aloittaa työt. Välillä Jimi tunsi olonsa yksinäiseksi kotona. Olihan hänellä seuranaan Månsteri, mutta Jimi kaipasi elämäänsä myös kumppania.

Kuin tilauksesta Jimin tapaama Linda tarjosi hänelle sokkotreffiseuraa ystävästään. Jimi oli innoissaan asiasta ja toivoi unelmiensa naisen ilmestyvän hänen eteensä, mutta Lindan tarjoama seuralainen osoittautuikin vanhaksi mummoksi.
"Ystäväni Toini on lomalla ja hän etsiskelee asuinpaikkaa muutamaksi päiväksi. Voisit varmaan majoittaa hänet", Linda vinkkasi.

Jimiä ärsytti vähän että joku turisti olisi tunkemassa hänen asuntoonsa, sillä ei Jimin talo mikään hotelli ollut! Jimi ei kuitenkaan raaskinut lähettää Toinia poiskaan, joten kaksikko päätti käydä nopeilla treffeillä vaikka kummallekin oli selvää, ettei heidän välilleen tulisi mitään ystävyyttä suurempaa ikäeron takia.

Näin Jimi siis siirtyi uudelle koneelle, kuinkahan mones koneen vaihto tämä jo onkaan Veijareiden pelihistorian aikana..? Hoho, arpoutuipa taas mielenkiintoisia juonipaljastuksia, Jimi siivoaa 2/3 kuvissa ihan samalla posella. .-D

Juonipaljastuksia seuraavasta Veijareiden osasta:

  

♦ Kasa

2 kommenttia:

 1. Nytkö Veijareille tuli jälleen se muutto? Pitäisi tosiaan joskus laskea, monestikko Veijarit ovat muuttaneet. Saipahan Jimi sentään koiran mukaansa matkatessaan Kaunialaan. Onneksi Kaunialasta löytyi uusia tuttavia, vaikka sekä Elina että Cassandra olivat varattuja ja Toini ei ollut ihan Jimin tyyppiä. Onneksi Jimi ei tosiaan raaskinut häätää Toinia, ja kaipasihan mies seuraa aikaisemmin. Ehkä pienestä visiitistä ei ole haittaakaan?
  Ja kun huomasin Fall Out Boyn Fourth of Julyn osabiisien joukossa se alkoi välittömästi soida päässä :D
  Nämä simsseilyt ovat kieltämättä olleet mukavaa vaihtelua, kun täällä ainakin oli koko viime viikon & näköjään tänäänkin niin harmaa ja sateinen sää että sieltä on vähän hankalampi hankkia piristystä. Onneksi sims piristää ;)

  P.S. Marraskuun tarinoissa ei ole varsinaista tarinaa mutta jotain uutta kuitenkin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, ja voisin vaikka nyt huvikseni yrittää laskea muuttojen määrät *avaa Veijareiden sukupuun*
   -> https://i.imgur.com/ILENunB.jpg

   Kolmannen sukupolven Harri & Suski muuttivat kanssani Kouvolan koneelle.
   Viidennen sukupolven koittaessa Sonja palasi kotikoneelle.
   Ja tämä Jimin muutto oli sitten kolmas kerta, eikös niitä sen enempää ollutkaan? .-D Seuraavaksi laskutehtäväksi voisi ottaa murtovarkaiden vierailukerrat Veijareiden LC:n ajalta. x-)

   Ja sitten takaisin aiheeseen: Månster tuli tosiaan uudelleenluotua niin Jimin ei ihan yksin tarvinnut lähteä. .-) Jimi tuntui kyllä saavan nopeasti useampiakin naistuttavia, harmi kun kenenkään kanssa ei synkannut sen syvemmin sormusten ja ikäeron vuoksi. Totta, sentään Toinista saa nyt seuraa ainakin seuraavaksi kolmeksi päiväksi. ,-) Fourth Of July tuntuu olevan jotenkin tosi usein osankirjoitusmusiikkina. .-D Mukava kuulla että Simsseilyistä oli pientä piristettä harmaan viikon keskelle. .--) Nyt tuo pilvipeite näkyy jonkin verran repeilevän (miksi kuulostan joltakin meteorologilta? XD) ja aurinko pikkaisen pilkahtelee, pitäis kai lähteä hakemaan polttopuita nyt kun on niin nätti sää. .-3 Sitä ennen käväisen kuitenkin Marraskuun tarinoissa ja ehkä julkaisen tänne jotain lisäluettavaa. ,-) Kiitos kommentista! <3

   Poista