tiistai 19. helmikuuta 2019

Veijari, osa 125: Jättimaha

Aiemmat osat löytyvät täältä.

Osa syntyi näiden biisien soidessa:
Pablo López ft. Juanes - Tu Enemigo  --- Enrique Iglesias ft. Descemer Bueno, Zion & Lennox - Subeme La Radio --- D'Nash - Loco --- Alexis & Fido  ft. Flex - Contéstame El Teléfono --- Alexis & Fido - Ojos Que No Ven --- La Factoria ft. Eddy Lover - Perdoname --- Fanny Lu - Fanfarrón --- Eric Saade - Echo --- Måns Zelmerlöw - Maniac --- Nickelback - Someday --- Timbaland ft. Fall Out Boy - One & Only --- Backstreet Boys - Make Believe --- Cheryl Cole - Parachute


Jimin kosinnan jälkeen romantiikka kukoisti tässä parisuhteessa aivan uudella tavalla. Jimi varasi työ- ja alientähyilyiltään aikaa myös Toinille, ja vanhus puolestaan lakkasi murehtimasta omaa riittämättömyyttään ja olemaan mustasukkainen jokaiselle naispuoliselle henkilölle jonka kanssa Jimi sattui keskustelemaan.

Jimin täytyi välillä ihan pysähtyä miettimään kaikkea. Mies tajusi olevansa todella onnellinen ollessaan suhteessa Toinin kanssa. Kaikki oli niin erilaista siihen verrattuna kun Jimi tapaili Elnaa, ja Jimi tajusi vasta nyt ettei hänen ja Elnan välillä ollut samanlaista yhteyttä kuin hänellä on nyt Toinin kanssa. Tämä on aitoa rakkautta.

Jimi opiskeli urapisteitään, mutta ajatukset karkailivat väkisinkin Jimin vilkuillessa ulos öistä taivasta. Hän oli kyllä päättänyt opiskella urapisteet tänä iltana loppuun, mutta entä jos menesi sittenkin nopeasti vilkaisemaan teleskoopilla öistä tähtitaivasta...? Jimi vaihtoi merkitsevän katseen viereisen sohvapaikan vallanneen Månsterin kanssa, ja hetken päästä kumpikin kipusi parvekkeella olevaa telekooppia kohti.


Jimi jatkoi tähyilyä aamuun asti. Töihin lähdön koittaessa Jimi kävi vaihtamassa työvaatteet ylleen, mutta hän palasi vielä nopeasti takaisin teleskoopin ääreen lähettämään viimeistä valomerkkiä, ja... Viimeiseksi se jäikin, Jimi nimittäin kaapattiin pienessä silmänräpäyksessä, eikä edes kopissaan köllimässä ollut Månster tajunnut aluksi asiaa. Huomattuaan isännän kuitenkin kadonneen koira arvasi ettei kaikki ollut kunnossa.

Månster säntäsi vauhdilla rappuset alas keittiöön, missä Toini valmisti paraikaa itselleen aamiaista pyjama päällään. Koira haukahteli saadakseen Toinin huomion, mutta vanhus ei ymmärtänyt Månsterin hätäviestiä vaan luuli koiran kaipaavan vain rapsutuksia.


Jimi palautettiin avaruusmatkaltaan vasta illan koittaessa. Kaikki kylässä olleet vieraat sekä Toini säntäsivät ulos Månster etunenässä kuullessaan pihalta kummallisia ääniä, jotka paljastuvat avaruusaluksen pitämäksi mölyksi. Vieraat kauhistelivat näkyä, mutta Toinia tilanne tuntui enemmän huvittavan.

Kun Månster huomasi ettei isännällä ollut hätää, asettui koira jalkakäytävän viereen makuulle. Jimi oli vähän huolissaan mitä Toini nyt sanoisi, mies oli kuitenkin ollut koko päivän poissa kotoa. Toini otti Jimin kuitenkin vastaan tiukalla halauksella eikä vaikuttanut olevan ollenkaan pahalla tuulella, päinvastoin.
"Siistiä, saanhan kertoa kaappauksestasi tiedeblogissani?" Toini intoili, ja Jimi antoi tietenkin luvan.


Vieraiden joukossa sattui olemaan Jimin hyvä ystävä Cassanda Goottila, jota mies meni tervehtimään. Vaikka Jimi oli unelmoinut alienmatkasta jo kuukausien ajan, oli reissu ollutkin paljon rankempi kuin mies oli osannut odottaa, ja Jimiä alkoi huolettaa olisiko hänestä alienlapsen huoltajaksi. Cassandra kuitenkin rohkaisi ystäväänsä vakuuttamalla, että Jimi pärjäisi varmasti lapsen kanssa, olihan hänellä Toinikin apuna.

Huolimatta siitä että Jimi oli ollut koko päivän jännällä avaruuslennolla ei mies ollut ollenkaan väsynyt, päinvastoin hän tunsi olevansa täynnä energiaa! Niinpä Jimi päätti jatkaa eilen kesken jääneitä opiskelujaan. Jos miehellä olisi huomiseksi jokin hyvä selitys poissaololleen, hän saattaisi jopa ylentyä pian pisteet tienattuaan.

Yöllä Toini havahtui hereille Jimin noustessa äkkiä vuoteesta ylös kesken unien.
"Mihin sinulla on tuollainen kiire?" Toini kummasti nousten itsekin jaloittelemaan. Jimi ei ehtinyt vastata mitään sännätessään lujaa vauhtia alakertaan.

Toini seurasi miestä alakertaan, ja hän havaitsi Jimin ahtamassa pitsapalaa suuhun kokonaisena.
"Tuli niin kauhea nälkä että piti tulla kiireellä syömään jotakin", Jimi selitti. Toini poimi huvittuneena laatikosta yhden viipaleen itselleenkin ja istahti miehen viereen sohvalle.

Toini tuli kylläiseksi yhdestä viipaleesta, mutta Jimi hotki yhtä päätä kolme viipaletta, ja mussuttaessaan toisiksi viimeistä pitsapalaa Jimi ilmoitti varaavansa viimeisenkin itselleen. Toinia huvitti Jimin valtava nälkä. Toivottavasti mies oli varautunut myös siihen, että nälkäisyyden lisäksi raskauteen kuului myös pahoinvointia...

Jimi kävi vielä töissä ennen kuin vatsa alkoi kasvaa. Mies arvosti nykyään aivan uudella tavalla kollegaansa Sanelma Ottavaista, joka jaksoi yhä käydä töissä raskauden ollessa jo lähes loppusuoralla. Töiden jälkeen Jimi oli aivan puhki ja riensi äkkiä lepäämään.

Toini oli tehnyt tuttavuutta Siiri-koiran kanssa koirasuvun edistämistä ajatellen. Siiri paljastui talouteen muuttamisen jälkeen kuitenkin vahuskoiraksi, joten sukua jatkamaan hänestä ei olisi. Toini oli kuitenkin kiintynyt koiraan sen verran, että Siiri sai jäädä talon vakituiseksi asukkaaksi eikä tätä toimitettu eläinten adoptiopalveluun.

Vihdoin Jimin raskaus alkaa näkyä! Vaikka mies tiesi mitä tuleman piti, oli hän aluksi vähän järkyttynyt siitä millaisiin mittoihin maha vauvan kasvaessa venyi.


Jimi halusi välttyä ulkopuolisten katseilta ja ihmetyksiltä tätä outoa miesraskautta kohtaan, joten hän otti töistä vapaata ja vietti muutenkin paljon aikaa kotosalla opiskellen ja jatkuvasti vessassa ravaten. Viikkojen vieriessä miehen maha kasvoi niin suureksi Jimi epäili mahassa asustavan jotain muutakin alienvauvan lisäksi. Synnytyksessä selvinnee mitä sieltä tulee.

Juonipaljastuksista taitaa käydä ilmi vähän muutakin kuin se, että Jimi tykkää pinkistä. ,-)

Juonipaljastuksia seuraavasta Veijareiden osasta:

  

♦ Kasa

2 kommenttia:

 1. Ulkona näyttää nyt täällä niin jouluiselta (eilen ja tänään pyrytti lunta oikein asiakseen), etten taida lähteä seikkailemaan pihalle vaan jään tänne lämpimään ja Veijareiden pariin.

  Hienoa miten positiivisesti Toisi suhtautui Jimin ulkoavaruuteen suuntautuneeseen matkaan! Ja ikuinen Sanelma Ottavainenkin pääsee positiiviseksi roolimalliksi Jimille :D

  Hienoa kun Siiri-koira sai jäädä talouteen vaikka olikin vanhuskoira - eihän Toini ole itsekään saamassa biologisia lapsia, joten kenties tämä siksi ei halunnut hylätä vanhaa koiraa tämän iän takia?
  Juonipaljastuksista tosiaan paljastui vähän enemmänkin!
  Nyt alkoi tehdä mieli pitsaa, kun simit söivät sitä :D Kauppa tosin sulkee pian, joten en taida ryhtyä juoksemaan lumihangessa sitä hakemaan :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tuli lunta sen verran että kevätfiilikseni haihtui pariksi päiväksi, mutta nyt sentään paistaa taas jo aurinko ja ne lumetkin on jo aikalailla sulaneet. .-D Toinin suhtautuminen oli kyllä positiivinen, ottaen huomioon miten hän ei ollut aluksi niin innoissaan Jimin ainaisista teleskooppitähyilyistä. Mutta ehkä nyt kun Jimi viimein sai suoritettua sen haaveilemansa avaruusmatkan ja jättää jatkossa tähtien tähyilyn vähemmälle riittää mieheltä enemmän aikaa Toinille tai jotain. .-) Haha, Jimin raskaus lähentää kyllä varmasti näitä ystävyksiä kun kaksikko voi jutella vauvajutuista ja muista. .--D Hyvä huomio, Toini ja Siiri muistuttavatkin jollain tapaa toisiaan iäkkyytensä takia! Aaah pitsaa, meillä sattui just eilen olemaan ja sitä tuli kyllä sen verran syötyä ettei just nyt tee mieli mutta juuh. Haet sitten joku toinen päivä jolloin on vähemmän lumista. ,-) Kiitos kommentista! <3

   Poista