keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Perhe Ward, osa 1: Flirttiä peliin (The Sims 3 Wii)

Innostuin pitkästä aikaa pelaamaan Sims 3:n wii-versiota, ja ajattelin vähän kertoa sinne luomani perheen kuulumisia täällä blogin puolella.

(Kuvanlaatu on kamala koska käytin kännykkäkameraani. .-D)

Jennifer Ward saapui Vista Beach -naapurustoon. Hän osti tyhjän tontin ja rakennutti itselleen hienon talon. Taiteellinen Jennifer ei tyytynyt ihan mihin tahansa tönöön, vaan hänelle oli tärkeää että talo näytti hienolta ulkoa päin. Lopulta kävikin sitten niin, että suurin osa Jenniferin varoista hupeni talon rakentamiseen eikä hienoon sisustukseen jäänyt varaa, hyvä kun Jennifer sai ostettua kaikki välttämättömimmät tarvikkeet. Noh, sentään talosta löytyi iso makuuhuone! Nainen ei jäänyt suremaan köyhää sisustusta vaan suuntasi heti tutkimaan naapurustoa tavatakseen miehiä. Jennifer nimittäin toivoi pääsevänsä kantamaan kymmenen eri simin tyttöystävä-titteliä. Aluksi Jenniferillä oli pieniä vaikeuksia elämäntavoitteensa kanssa, sillä monet miehet olivat varattuja tai eivät muuten vain lämmenneet naisen jutuille tai nopealle romanttiselle etenemiselle suhteessa.

Kun elämäntavoitteen toteutus ei lähtenyt helpolla käyntiin päätti Jennifer ottaa uuden suunnan elämälleen liittymällä rikollisuusuralle. Rikollisten päämaja sijaitsi lähellä Jenniferin kotia, joten naisella oli tapana kulkea töihin jalkaisin - joskus hän tosin unohtui jutustelemaan ohikulkijoille ja myöhästyi töistä. Työpäivän jälkeen Jennifer oli usein kuolla tylsyyteen, ja tällöin hän päätti poiketa kuntosalilla katsomassa telkkaria. Työpaikalla Jennifer tutustui Rolfiin, mutta naisen harmiksi mies oli jo naimisissa, joten Jenniferin täytyi hylätä haaveensa kollegansa hurmailusta.

Karisman kehittyessä Jenniferin elämäntavoitekin alkoi edistyä, ja poikaystäviä ilmaantui yksi toisensa jälkeen. Nainen ei raaskinut katkaista suhdetta ihan heti, joten yleensä hän pysyi yhden simin kanssa yhdessä 1-3 päivää. Justinin kanssa seurustellessaan Jennifer tuli raskaaksi, ja hän synnytti pojan joka nimettin Martiniksi. Jennifer erosi kuitenkin Justinista ennen Martinin syntymää, joten poika ei koskaan tavannut isäänsä.

Martinista kasvoi reipas lapsi. Hän menestyi hyvin koulussa, ja varsinkin liikunta oli pojalle mieluinen oppiaine. Martin tykkäsi myös kalastaa, ja joskus hän saattoi lähteä jo kuudelta koulun lähistöllä olevalle lammelle kalastamaan ennen koulupäivän alkua. Näiden taitojen lisäksi Martin oli myös hyvä karismassa ja logiikassa. Martin oli jostain syystä erityisen tarkka ystävyyssuhteidensa suhteen: hän ei suostunut kaveeraamaan esim. opettajan tai ikäisensä Allanin kanssa (toivoi ystävyyden päättymistä simin x kanssa), ja välillä hän kiintyi oudosti ikäistään vanhempiin ohikulkijoihin ja halusi välttämättä ystävystyä näiden kanssa.

Jennifer alkoi haaveilla tyttölapsesta, joten hän hankkiutui uudelleen raskaaksi, senhetkisen poikaystävänsä Tommyn kanssa. Jennifer oli jo ehtinyt nimetä syntyneen vauvan Margaretiksi, mutta sitten kävikin ilmi että uusi perheenjäsen olikin poika!* Kutsukaamme häntä nimen loppuosan mukaisesti pelkästään Garretiksi ettei poju pahastu siitä että hänellä on tytön nimi. .-D Garret keskittyi isoveljestään poiketen enemmän luoviin taitoihin, kuten maalaamiseen ja kitaran soittoon. Tietysti tällä sosiaalisella simillä kohosi myös karisma huippuunsa hetkessä. Garret tykkäsi lukea myös kirjoja.

*Wii-versiossa peli käskee nimeämään vauvan ennen kuin kertoo sukupuolen, joten vauvojen nimeäminen on yhtä arpapeliä. XD

Lapset kasvoivat nopeasti aikuisiksi. Martin halusi lähteä tavoittelemaan kolmen taidon maksimointia, joten hän alkoi opiskella entistä ankarammin parhaita pisteitään logiikkaa, karismaa sekä urheilua. Loogisuutensa innoittamana Martin päätti mennä lääketieteen alalle töihin, ja hyvän koulumenestyksensä ansiosta hän sai isoa palkkaa. Garretia kiinnosti puolestaan ystävyyssuhteiden luominen, ja hän havitteli 20 ystävää. Simeihin tutustuessa Garret tapasi sattumalta myös isäänsä Tommyn, ja kaksikosta tuli läheisiä. Garret tahtoi isoveljensä tapaan hankkia töitä, ja musiikki-ura tuntui hänelle luontevimmalta.

Martin oli varsin kiireinen töiden ja opiskelujensa kanssa, mutta sosiaalinen elämäkin kiinnosti häntä. Yhtenä iltana Martin alkoi haaveilla flirttituokiosta Michaelin kanssa, ja täytyi ihan kutsua tämä mysteerimies kylään kun en yhtään tiennyt kehen Martin oli mennyt minun huomaamattan tutustumaan. Michael kuitenkin torjui Martinin kutsun pari kertaa ennen kuin suostui lopulta tulemaan kylään. Michaelin sukunimi on hauskasti Martin, joten jos he menisivät naimisiin Martinista voisi tulla Martin Martin. .-D Jennifer alkoikin toivoa Michaelin tavattuaan että Martin menisi naimisiin, mutta valitettavasti vanhus Michael ehti kuolla ennen kuin kaksikon suhde syveni siihen pisteeseen asti. .-( Martin oli onneton ja kierteli ympäri naapurustoa etsien rakkaansa hautapaikkaa sitä kuitenkaan koskaan löytämättä. Koska haudasta ei ollut fyysisiä todisteita Martin halusi epätoivoisesti uskoa että Michael olisi sittenkin vielä elossa...

Yllättäen Jenniferille tuli ilmoitus viimeisistä 24 tunnin elinoloajasta, joten piti kiriä hänen elämäntavoitteensa suorituksen kanssa. Jennifer kutsui senhetkisen poikaystävänsä sekä valmiiksi hankkimiaan ihastuksiaan kylään, ja homma olisi toiminut muuten, mutta yksi ihastuksista tunki makuuhuoneeseen Jenniferin flirttaillessa toisen miehen kanssa, joten tämä suuttui eikä hyväksynyt Jenniferin anteeksipyyntöjä ja homma tyssäsi viimeisen poikaystävän hankkimisen kohdalle. Siinä ei sitten auttanut muu kuin lähteä etsimään kaupungista uusia miehiä ja toivoa elintuntien riittävän tarpeeksi suhteen syventämiseen. Ensimmäinen sim johon Jennifer törmäsi oli jumittunut hautakiven väliin, ja Jennifer alkoi tutustua häneen. Miekkonen oli kuitenkin äkäisellä mielellä, joten hän ei ollut kovin yhteistyöhaluinen, ja lopulta Jennifer kuoli tämän eteen tukkien tietä vielä pahemmin. Ei siis onnistunut elämäntavoitteen toteutus, ei ois pitänyt näin viime hetkille jättää sen edistystä. .-P Martin kävi noutamassa äitinsä tuhkat paluumatkalla töistä, ja uurna asetettiin kotona ruokapöydälle.

Pojat itkeskelivät toistensa ja ystäviensä olkapäille äitinsä kuolemaa, mutta pian elo taas jatkui. Viimeisellä viikolla ei tapahtunut mitään kovin mullistavaa. Kumpikin pojista ehti toteuttaa elämäntavoitteensa ja pian sen jälkeen 50 simpäivää (=maksimi peliaika) saatiinkin jo kokoon seuraavinlaisin lukemin:
 • Onnellisuuspisteet: 176,729
 • Toteutetut toiveet: 217
 • Suoritetut tehtävät: 21
 • Toteutetut elämäntavoitteet: 2
 • Rahat: 104,765
Loin veljekset uusiksi peliin jatkaakseni heidän sukuaan, joten Wardien kuulumisia saattaa olla luvassa vielä lisää, pelaamisesta on tosin jo useita kuukausia joten saa nähdä muistanko mitään. .-D

♦ Kasa

2 kommenttia:

 1. Enpä muistanut, että simseistä on olemassa Wii-versioitakin :o Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, vaikka jotenkin tuo aikaraja ainakin itseäni pelottaa :D Minulla kun on tapana vitkutella ja vehnästellä ja käyttää litrat elämän eliksiiriä...

  Jenniferin perhesuhteet vaikuttavat kyllä mielenkiintoisilta, ja naisen lapsetkin vaikuttavat kiehtovilta. En olekaan ennen kuullut tuosta "yhstävyyssuhteen päättyminen" -toiveesta :o Se taitaakin olla vain Wii-version juttuja?
  Perhe Wardin kuulumiset olivatkin hauskaa luettavaa, kirjoita heistä ihmeessä lisää jos vain muistat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon jotenkin mieltynyt pelaamaan kolmosta Wiillä vaikka peruspeli+lemmikit -setin omistan ihan tietokoneversiona, mutta siitä meni vähän into kun vanha kone ylikuumeni aina pelatessa ja tälle nykyiselle koneelle en ole jaksanut edes asentaa kolmosta. .-D Aikaraja on tosiaan harmillinen, mutta ihan ymmärrettävä kun niiden 50 simpäivän aikana ehtii muodostua vaikka mitä bugeja ja pelaaminen käy välillä hankalaksi, joten ihan hyvä että pelitallennuksen pääsee välillä nollaamaan. .-D Jenniferillä oli kyllä kiva pelata, ja hänen pojistaankin jäi hyviä muistoja. .-) Mullekin toi oli ihan uusi toive, voihan tosiaan olla että se on joku Wii-version oma juttu tai sit joidenkin luonteenpiirteiden yhdistelmä aiheutti tuollaisen toiveen (tosin muistiinpanoja katellessa huomasin ettei Martinilla ollut mitään ilkeitä piirteitä, mistä lie sen sitten keksi). Tuolta kolmosesta löytää kyllä aina jotain uutta, yks hauska juttu oli kun yksi sim bugasi ja skippasi kaikki käskyni, kunhan seisoskeli, ja hänelle tuli siitä mielentilaksi "cool", koska hän ei tehnyt mitään tai jotenkin niin se meni. .-D Kyllä varmaan jossain vaiheessa täytyy yrittää kirjata ylös lisää Wardien puuhista joten eiköhän heistä vielä kuulla. .-D Kiva kun jätit kommenttia! <3

   Poista