maanantai 19. helmikuuta 2018

Bilehile, osa 3: Miehet jakoon

Aiemmat osat löytyvät täältä.
Bilehileiden osien otsikoissa miehet ovat aina hyvin esillä. .-D


Lola oli viime aikoina panostanut uraansa erityisen paljon, ja kova vaivannäkö lopultakin palkittiin ylennyksellä. Nyt Lola oli lentäjä, ja hän nyt työskenteli ilmavoimien leivissä. Uudet haasteet aina innostivat Lolaa, eikä hän malttanut odottaa päästäkseen seuraavan kerran töihin!

Lola päätti käydä ystävänsä Ension kanssa Stadissa palkinnoksi hienosta urasaavutuksestaan. Heillä oli viihtyisää siihen asti, kunnes Kreivi Kiiski tuli väkivalloin valittamaan Ensiolle siitä, että seurue oli vienyt hänen varaamansa pöytäpaikan. Lola ei moista touhua katsonut sivusta, vaan käski typeryksen mennä muualle uhoamaan. Kiiski lähti hiukan säikähtäneenä pois, sillä hän ei osannut odottaa naiselta sellaista käytöstä. Ensio sen sijaan katsoi Lolaa ihaillen.


Myös Lila vietti aikaa ahkerasti yhteisötontilla. Hän oli varastanut Lulun mieskontaktilistan saadakseen treffiseuraa helposti. Hän kävi salaa tismalleen samojen miesten kanssa ulkona kuin siskonsa. Miehet eivät nimittäin välittäneet, kenen Bilehileen kanssa he viettivät aikaa, pääasia että jonkun heistä. Lilan oli tavattava miehet kotinsa ulkopuolella, ettei Lulu saisi tietää hänen uutta käytäntöään.

Kaupungissa ollessaan oli hyvä tehdä heräteostoksia, ja Lila pääsi tuhlaamaan oikein kunnolla ylimääräisiä säästöjään. Hänellä oli hyvä palkka, julkkiskokki kun oli. Lilan mukaan lähti juorulehtiä ja kalliilla merkillä varustettuja hajuvesiä.

Lululle alkoi kertyä paineita pelätessään, että hänen suosionsa miesten keskuudessa olisi laskussa. Niinpä hän päätti hinnalla millä hyvänsä hankkia niin monta uutta rakastettua kuin suinkin vain pystyi. Viime treffeillä Karri oli ollut tylsä, mutta mies oli hiukan epätoivoinen ja halusi antaa Lululle jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Ei Lulu aikonut mihinkään suuntaan muuttua, mutta hän hyödynsi helpon tilaisuuden. Taustalla Lola lauloi Ension kanssa, joka nykyään jatkuvasti pyysi häntä treffeille. Lola ei ikinä suostunut pyyntöihin.

Lulu oli pannut merkille, että Sulho vieraili talossa toistuvasti. Sulho ei ollut hänen rakastettunsa, eikä Lulu ollut nähnyt häntä koskaan Lilankaan seurassa. Niinpä Lulu päätteli miehen olevan Lolan salainen poikaystävä, minkä Sulho joutuikin myöntämään pienen juttutuokion jälkeen. Lulu päätti jättää Sulhon rauhaan, sillä Lola oli aina kunnioittanut Lulua ja pysynyt erossa tämän miehistä, toisin kuin Lila.


Eräänä päivänä Lulu kävi hakemassa ystävältään Robinilta kissanpennun, joka oli teetetty Bilehileiden Napin ja Robinin Melissa-kissan kanssa. Uusi tulokas oli poika nimeltä Sergey, joka oli aluksi hyvin järkyttynyt joutuessaan eroon äidistään. Nappi ei ollut mikään erityisen innokas isä, eikä hän puuttunut pennun tekemisiin mitenkään.

Lolan täytyi kehittää jälleen kuntoaan uraansa varten, ja hän saattoi viettää aikaa juoksuradallaan monta tuntia putkeen. Jostain syystä Lolaa oli alkanut viime aikoina uuvuttaa radalla ryömiminen entistä enemmän, mistä Lola oli vähän vihainen itselleen. Hän yritti kuntoilla entistä kovemmin ja päästä samoihin tuloksiin kuin ennen.

Lilan salaisuus ei pysynyt piilossa kovin pitkään.
- Mä tiedän että sä tapaat mun miehiä yhteisötonteilla, ruokapöytään juuri saapunut Lulu tiuskaisi.
- Sun on ihan turhaa alkaa moralisoida. Et sä niitä miehiä omista, Lila vastasi.
- No mutta sä olet sentään mun sisko! Lulu huomautti dramaattisesti.

- Mitä jos mä kerron Philille että sä tapailet muita miehiä? Lila sanoi ovelasti.
- Sä et voi tehdä sitä, Lulu kauhistui ajatuksesta. Useimmat miehet olivat hänelle pelkkiä rakastettuja, joita hänellä oli tapana keräillä. Phil kuitenkin merkitsi Lululle enemmän, eikä hän halunnut menettää Philiä.
- Joten anna mun toimia, miten haluan toimia, niin mä en puutu sun asioihin, Lila määräsi, ja Lulu nyökkäsi hampaat irvessä.

Yhtenä iltana Lola huomasi olevansa raskaana. Se oli siis selitys sille, miksi hän ei ollut jaksanut treenata yhtä pitkään kuin normaalisti.
- Täällä sitä pimitetään raskausasiat lapsen isältä, sattumalta paikalla ollut miesaktivisti huomautti paheksuvaan sävyyn.
- Kyllä mä aion kosia Sulhoa... joskus, Lola tiuskaisi takaisin.

Vaikka Lola oli suunnitellut pääsevänsä ensiksi uran huipulle ennen perheen perustamista, ei lapsentulo tähän väliinkään tuntunut huonolta ajatukselta. Miesaktivisti oli kyllä siinä mielessä oikeassa, että Sulholle olisi kerrottava tulevasta vauvasta. Lola ei vain tiennyt missä välissä, sillä hän oli usein kiireinen uransa kanssa näin raskaanakin.

Lila ei tarvinnut miesseuraa pitääkseen hauskaa, vaan hänellä oli tapana kutsua mummobestis-Virpi laulutuokiolle karaoken äärellä. Lila tarjoutui myös päivittämään vanhan rouvan hiustyyliä nykyaikaisempaan suuntaan, minkä jälkeen Virpi tunsi olonsa heti nuorekkaaksi ja kepeäksi.

Aamurutiininsa mukaisesti Lila kävi laulamisen jälkeen tarkistamassa ihailijapostinsa. Julkkiskokkina hän sai paljon positiivista palautetta työnsä puolesta, tai sitten hänen treffiseuralaisensa lähettivät hänelle rakkauskirjeitä. Lilasta oli hauskaa lukea kivoja kirjeitä! Lulu oli aloittanut laihduttamisoperaation, mutta tulokset eivät näkyneet heti. Siitä huolimatta Lulu oli alkanut vetää puoleensa urheilullisia naisia, joiden kanssa oli hyvä puhua treenijuttuja.


Posti kannusti Lilaa käymään yhä useammilla treffeillä. Virpi oli suostutellut Lilalle hauskaa pappaseuraa. Vanhuksen kanssa ei kuitenkaan jaksanut viettää koko päivää, joten Lila saattoi kutsua hyvillä mielin George Michaelin kotiinsa treffeille, nyt kun hän oli jäänyt siskolleen kiinni tämän rakastettujen tapaamisesta.


Lulu oli alkanut saada pahoinvointikohtauksia, ja hän oli sotkenut oksentelullaan melkein kaikki talon vessanpöntöt. Siskonsa raskautta seuranneena Lulu epäili vahvasti olevansa itsekin raskaana. Hän oli varma että vauva olisi Philin. Pitäisikö hänen muuttaa yhteen Philin kanssa? Yksinhuoltajaelämä kuulosti nimittäin melkoisen työläältä mutta sitoutuminen kamalan lopulliselta. Miten Lulun kuuluisi toimia tässä tilanteessa?

Juonipaljastuksia seuraavasta Bilehileiden osasta:
  

♦ Fiku & Kasa

2 kommenttia:

  1. "Kyllä mä aion kosia Sulhoa... joskus" :'DD you go girl<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. .--D Lolalla on pitkään ollut lukittuna toive "Sulho ja kihlat", mutta toistaiseksi ei ole tullut sopivaa hetkeä kosimiselle. .--D Kiitos kommentista! <3 Piristyimme!

      Poista