lauantai 24. maaliskuuta 2018

Veijari, osa 117: Rakkautta etsimässä

Aiemmat osat löytyvät täältä.

Osa syntyi näiden biisien soidessa:
OneRepublic - All We Are --- Eric Saade - Sky Falls Down --- Eric Saade - Made Of Pop --- Anssi Kela - Puistossa --- Joe Jonas - Love Slayer --- Katri Ylander - Välitunnilla --- Jonas Brothers - L.A. Baby --- Backstreet Boys - In Pieces --- Jonas Brothers - Hey You --- Måns Zelmerlöw - Live While We're Young --- Ivi Adamou - La La Love --- Howie D - Way To Your Heart --- Sean Kingston - Beautiful Girl --- Mika - Porcelain --- Eric Saade - Me And My Radio --- Backstreet Boys - Try --- Backstreet Boys - Song For The Unloved --- Måns Zelmerlöw - What's In Your Eyes


Kolmannen opintovuoden kunniaksi osakuntatalon ihmissudet ottivat tavoitteekseen kasvattaa laumaansa puremalla mahdollisimman montaa uutta tulokasta muuttaen nämä kaltaisikseen. Juuri saapuneet uudet opiskelijat olivat helppo kohde, sillä nämä eivät tienneet talossa vallitsevasta ihmissusista ja heidät sai houkuteltua ansaan.


Jimi yritti keskittyä logiikkaharjoituksiinsa, mutta huomio siirtyi väkisinkin seinän vierustalla muhinoivaan pariskuntaan. Joskus Jimi toivoi että hänenkin ihmissuhderintamalla tapahtuisi jotakin mielenkiintoisempaa, sillä oikeastaan ainut sim jonka kanssa hän oli päivittäin tekemisissä oli katkera Eemeli joka juoksenteli tontille teleskooppistalkkailun seurauksena. Siinä paha missä mainitaan - Eemeli saapui paikalle Jimin ajatellessa miestä latelemaan taas samat saarnansa.

Eemelin poistuttua paikalta Jimi palasi teleskoopin ääreen. Aapo oli kadonnut jonnekin naisystävänsä kanssa Eemelin riehumisen aikana, joten nyt logiikkatreenien pitäisi onnistua paremmin. Jimi jatkoi aiempia pohdintojaan ihmissuhteistaan, ja samassa miehen katse kiinnittyi osakuntatalossa päivittäin käyvään Anna-nimiseen siivoojaan. Anna kävi viemässä roskat ja palasi sen jälkeen sisälle.

Jimi päätti että logiikkatreenit saisivat odottaa hetken aikaa, ja hän riensi nopeasti Annan perään. Päästyään Annan juttusille Jimi kiitti naista ahkerasta työnteosta ja tarjosi naiselle vähän tippiä. Anna ilahtui saamastaan huomiosta, sillä usein hänen asiakkaansa eivät antaneet ylimääräistä rahaa pakollisten maksujen lisäksi. Annan piti palata pian töihin, ja Jimi mietti kuumeisesti miten pääsisi naisen juttusille häiritsemättä tämän työntekoa.

Lopulta Jimi sai ajatuksen: Hän voisi järjestää juhlat Annan työajan päätyttyä ja pyytää naista vieraaksi. Silloin Anna ei joutuisi koko ajan siivoamaan ja Jimi pääsisi juttelemaan tälle luontevasti. Ikävä kyllä Aapo oli varannut puhelimen juttellessaan naisilleen, joten Jimin ei auttanut muu kuin istua puhelimen vieressä olevalla tuolille jonottamaan omaa puhelinvuoroaan.

Lopulta Aapo jätti puhelimen rauhaan ja Jimi säntäsi heti näpyttelemään oikeaa numeroa puhelimeen. Anna kiitti kutsusta ja lupasi saapua paikan päälle. Puhelun päätyttyä Jimi hurrasi itsekseen onnistuneelle suoritukselleen. Hän oli varma että saisi tehtyä Annaan lähtemättömän vaikutuksen illan aikana.

Anna saapuikin sovittuun aikaan muiden juhlavieraiden kanssa, ja oviaukko suorastaan ruuhkautui Jimin sännättyä juttelemaan Annalle heti tämän saavuttua paikalle. Anna kertoi yllättyneensä hieman kutsusta, mutta yllätys oli ollut kaikin puolin positiivinen. Jimi pisti parastaan ja kertoi hauskan vitsin joka sai Annan nauramaan, ja kaksikolla oli oikein hauskaa yhdessä.


Pian auringonlaskun jälkeen koitti taas tuttuun tapaan Jimin ihmissudeksimuuntautumisprosessi, ja hetkessä Jimin paljas rintakehä oli paksun karvoituksen peitossa. Anna seurasi Jimin muodonmuutosta hivenen järkyttyneenä ja ilmoitti sitten lähtevänsä juhlista, sillä häntä pelotti kaveerata ihmissuden kanssa. Jimi yritti pysäyttää naisen, mutta Anna onnistui pujottelemaan ruuhkaisessa oviaukossa jumittavien simien läpi sukkelasti karkuun.

Annasta ei näkynyt enää jälkeäkään kun Jimi viimein pääsi ulos ruuhkan läpi. Oli kyllä mahtavaa olla ihmissusi, mutta asian varjopuolena olikin sitten se ettei karvaisella hirviölookilla miellytetty naisia noin vain. Jimi pysähtyi seuraavaksi juttelemaan juhliin saapuneelle pikkuveljelleen. Arvo kertoi että vanhemmat olivat pahoillaan ollessaan niin tuomitsevaisia Jimin ihmissuteutta kohtaan, mutta Jimiä ei juuri nyt kiinnostanut olla yhteydessä adoptiovanhempiinsa.

Poliisi saapui keskeyttämään meluisat juhlat, sillä meno oli yltynyt varsin rajuksi useiden ihmissusien tehdessä pedonhyökkäyksiä juhlavieraiden kimppuun. Jimi oli melkein iloinen siitä että Anna oli lähtenyt paikalta aikaisemmin, sillä väkivaltaiset tappelut eivät olisi ainakaan tehneet naista yhtään suotuisammaksi ihmissusia kohtaan. Jimi tahtoi uskoa, että hänellä olisi vielä mahdollisuuksia Annan hurmaamiseen.

Seuraavana aamuna Jimille oli toimitettu lappu, jossa häntä pyydettiin tulemaan makuuhuoneeseen puolenpäivän aikohin. Viestin lähettäjä ei kertonut henkilöllisyyttään, joten Jimi ei tiennyt mitä tuleman piti. Odotellessaan viestin lähettäjän saapumista Jimi ruokki osakuntatalossa asustavan lemmikkipapukaijan.

Jimin hääriessä linnun kanssa tunsi hän yhtäkkiä jonkun tarttuneen häntä kädestä. Jimi kääntyi ympäri ja näki edessään Maisan, joka oli yksi uusista fukseista. Maisa pyysi Jimiä treffeille kanssaan, eikä Jimi harkinnut vastausta kauaa: Vähemmässä naisten suosiossa ollessaan Jimi ei halunnut kieltäytyä kun joku oli kerran hänestä kiinnostunut!

Samassa Anna sattui kävelemään makuuhuoneeseen tekemään tuttua siivousrutiiniaan. Anna vältteli Jimin katsetta kulkiessaan tämän ohi, ja Jimi puolestaan mietti miksi oli suostunut Maisan treffiseuralaiseksi kun hän oli kiinnostuneempi Annasta. Mitä Annakin mahtaisi tilanteesta ajatella, jos Jimi yrittäisi pyytää häntä ulos myöhemmin, kun nainen oli nähnyt Jimin toisen naisen seurassa? Maisa tarrasi paikalleen mietteisiinsä unohtuneen Jimin mukaansa olohuoneen puolelle.

Kaksikko alkoi tanssahdella radiosta soivan biisin tahtiin, ja vähitellen Jimi unohti äskeisen välikohtauksen keskittyessään tanssiin. Hän aikoisi nyt pitää hauskaa Maisan kanssa kun oli tämän treffiseuralaiseksi lupautunut. Treffeillä olikin hauskaa, mutta Jimi sai myöhemmin kuulla muilta asunnon miehiltä miten Maisa oli treffaillut heitäkin eikä nainen ihmeisesti etsinyt vakituista suhdetta, kunhan halusi mahdollisimman monta erilaista treffikokemusta.


Vaikka Jimi ei ollut kiinnostunut Maisasta suututti häntä joutua moisen hyväksikäytön uhriksi, ja varsinkin ihmissusimuodossa ollessaan viha aiheutti tappeluntarvetta. Sen enempää miettimättä Jimi asteli juuri uniltaan heräilevän ystävänsä Kielon luokse. Jimi iski hampaansa naisen iholle muuttaen tämän ihmissudeksi.

Ihmissudeksi muuttuminen oli yksi Kielon suurimmista peloista, ja nainen lösähti istumaan lattialle järkytyksestä. Jimi tajusi toimineensa suutuspäissään todella typerästi, sillä Kielo oli hänen hyvä ystävänsä eikä mies missään nimessä olisi halunnut aiheuttaa hänelle moista tuskaa.

Kielon poikaystävä Yrjö saapui huoneeseen ja järjesti välittömästi terapeutin paikalle nähdessään Kielon äkisti romahtaneen mielentilan. Terapeutin avustaessa Kieloa Yrjö kääntyi vihaisena Jimin puoleen.
"En usko että saatoit pettää meidät näin! Kielo on ystäväsi ja sinun olisi pitänyt kunnioittaa hänen toivettaan välttyä ihmissuteudelta", Yrjö luennoi antamatta Jimille mahdollisuutta puolustautua.

Ei Jimillä tosin ollut sanoja jotka olisivat oikeuttaneet hänen tekonsa. Jimiä kadutti suuresti, mutta hän ei rohjennut mennä pyytämään Kielolta anteeksi edes silloin kun terapeutti oli lähtenyt saatuaan järkyttyneen naisen taas jaloilleen. Yrjö lohdutti tyttöystäväänsä Jimin miettiessä voisiko hän mitenkään hyvittää tekonsa.

Juonipaljastuksia seuraavasta Veijareiden osasta:

  

♦ Kasa

2 kommenttia:

 1. Hiihei, sainpahan Veijarit taas luettua kiinni (vaihteeksi :D ). Ja toinen jees, OneRepublicia lukumusana ♥
  Veijareiden osakuntahan vaikuttaa muuttuvan ihmissusiosakunnaksi hitaasti mutta varmasti - tuleekohan ihmissuteudesta uusi siäänpääsyvaatimus? Harmi vain, ettei Anna vaikuta innostuneen Jimin ihmissuteudesta :( Mutta ainakin tuo kuva missä Anna kummastelee ihmissusi-Jimiä on varsin hieno ;) Ja ehkä Anna nyt ei pahastu nähdessään Jimin treffeillä Maisan kanssa, Annahan se loppujen lopuksi ilmoitti että häntä epäilytti ihmissuden seura...

  Mutta saisi Jimi kyllä pahoitella Kielolle, ostaa vaikka tälle lahjaksi antilykantrooppia jos toinen kovin traumatisoitui muodonmuutoksestaan.
  Mutta hei, nytpä pääsen sanomaan että odotan taas innolla jatkoa Veijareille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti kirit Veijareiden osatahdin kiinni! .-) Jeij, kivoja biisejä on aina mukava bongailla. .-3 Jooh, ihmissuteus leviää nopeasti kun sudet toivovat puremista, ja minä sitten tietenkin toteuttelen näitä toiveita. .-D Haha, aika hyvä tuo että ihmissuteus olisi vaatimus osakuntaan liittymiselle, oikea susiosakunta tulisi sitten. ,-) Noh, sentään jotain hyvää löytyi sitten siitäkin tilanteesta kun edes kuva oli hieno vaikka Jimiä harmittikin tulla torjutuksi. .-D Totta, treffit eivät Annaa pahemmin järkyttäneet kun hän ei tosiaan ollut Jimiin ihastuneena pelmahtaessaan paikalle. Vastalääke (kirjoitin eka vatsalääke .--D) voisi tosiaan ilahduttaa Kieloa, jos tämä vielä uskaltautuu lähelle Jimiä. Oiskohan mulla vielä yksi osa Veijareille valmiiksikirjoitettuna niin voisin häiritä sinua julkaisemalla sen. >.-3 Hah, no ei, täytynee koittaa kirjoitella jokin muu osa ensin valmiiksi ettei tule pelkkiä Veijareita monta osaa putkeen. .-D Kiitos paljon ahkerasta kommentoimisestasi, ihanaa kun Veijareilla on sinunkaltaisesi lukija. .-) <3 <3

   Poista