torstai 19. syyskuuta 2019

Veijari, osa 132: Kaksintaistelu

Aiemmat osat löytyvät täältä.

Osa syntyi näiden biisien soidessa:
Katri Ylander - Välitunnilla --- Enrique Iglesias - Tired Of Being Sorry --- We The Kings - Die Young Live Forever --- Backstreet Boys - Trouble --- Ruth Lorenzo - Dancing In The Rain --- Eric Saade - Popular --- Hurts - Slow --- Lovex - Watch Out --- Fall Out Boy - Alpha Dog --- Scissors Sisters - She's My Man --- Waldo's People - Back Again --- The Script - Walk Away --- Neljä Ruusua - Ensi-ilta --- Joe Jonas - Love Slayer --- Backstreet Boys - Poster Girl --- Nick Carter - The Great Divine


Koulu alkoi uusien ystävien myötä olla Eeron mielestä paljon mukavampi paikka. Tavallisesti omiin oloihinsa eristäytyvää Eeroa alettiin ottaa enemmän mukaan leikkeihin välitunneilla. Opettaja oli myös tyytyväinen ryhmätyöhön, jonka Eero oli tehnyt Ilmattaren ja Katin kanssa, ja hyvästä yhteistyötä oli tullut arvostelupaperiin kiitettävä numero.

Eero halusi heti kertoa hyvästä arvosanasta isälleen, mutta valitettavasti Jimi oli niin kiinni puhelimessa sopimassa treffikutsuja uusien naisystäviensä kanssa ettei hänellä ollut aikaa katsoa Eeron todistusta, ja Jimi hätistelikin Eeron pois paikalta meluamasta saadakseen jutella rauhassa. Jimi on kyllä aivan uuden treffielämäntavoitteensa pauloissa, sillä hän ei edes kiinnittänyt huomiota ulosottomieheen. Noh, nyt saat viedä koirien kamat kun tässä taloudessa ei hauveleita enää ole...

Paris 9.

Iikku 10.

Jimi kävi mieluummin treffeillä kotona, sillä hän ei halunnut aiheuttaa mustasukkaisuuskohtauksia yllättäen paikalle pelmahtaville tuttavilleen. Jimin tutustuessa Luluun hän havaitsi yllättäen takaansa hohtavan vihreää valoa, ja mies hypähti refleksistä pelättyään noidan olevan hänen rakastettunsa Annika, mutta tämä oli joku eri noita. Jimi kävi treffeillä kyllä ihan ystävyyspohjalta, joten rakastettuja hänelle ei touhussa kertynyt, mutta Annika tuskin arvostaisi asiaa jos saapuisi paikalle joskus treffien ollessa meneillään.

Oli taas yksi niistä öistä kun Toini kummitteli yläkerran makuuhuoneessa, joten Jimi ja Eero leiriytyivät ulkona olevaan telttaan. Eeron jo nukahdettua Jimi kävi päästämässä heidän telttaansa valaisseet tulikärpäset vapaaksi lasipurkista. Tulikärpästen hohto oli paljon taiaomaisempaa kuin vaikkapa taskulampun käyttäminen.

Eero hyppäsi narua pihalla kun talon ohi sattui kävelemään Aleksanteri Goottila. Pojat olivat samalla luokalla mutta he eivät olleet oikein väleissä, ja Eero ihmettelin mitä Aleksanteri teki täällä. Aleksanteri katseli sotkuista pihaa nenäänsä nyrpistellen, heillä kävi onneksi hovimestari putsaamassa paikat päivittäin.

Aleksanteri seisoi paikoillaan odottavasti, joten Eero keskeytti naruhyppelynsä ja lähestyi poikaa.
"Mitä asiaa?" Eero tokaisi hiukan ärtyiseen sävyyn.
"Mietin vain oletko päättänyt ketä pyydät pariksesi koulun tanssiaisiin, jotka pidetään yläasteelle siirtymisen kunniaksi", Aleksanteri tiedusteli.
"Ajattelin kysyä parikseni Ilmatarta", Eero kertoi.
"Se ei tule tapahtumaan, sillä minä aion pyytää häntä", Aleksanteri tiedotti ylimielisenä.

"Mitä jos ratkaistaisi asia pelaamalla jalkapalloa?" Eero ehdotti, ja Aleksanteri otti haasteen vastaan. Seuraavana päivänä pojat jäivät liikuntatunnin jälkeen kahdestaan jalkapallokentälle, ja Eero sai kunnian tehdä potkun ensimmäisenä. Aleksanteri asettui maalin eteen valmiina pysäyttämään pallon. Eero otti vähän vauhtia ja potkaisi pallon matkaan.

Aleksanteri juoksi palloa kohti, mutta hän kompastui avonaisiin kengännauhoihinsa ja mätkähti maahan aivan eri puolelle minne Eeron potkaisema pallo lensi, ja pallo lösähti verkkoon maalin merkiksi. Aleksanteri nousi äkäisenä ylös pyyhkien nurmea irti pelipaitansa olkapäältä. Kyllä hän vielä näyttäisi Eerolle!

Vuoroja vaihdettiin ja Eero asettautui nyt maalin eteen Aleksanterin valmistautuessa omaa potkuaan varten. Itsevarmana äskeisestä onnistumisestaan Eero ei voinut olla lällättämättä Aleksanterin kiusaksi. Poika tuli ehkä rikkaammasta perheestä, mutta tämä ei ollut yhtä hyvä liikunnassa kuin urheilullinen Eero.


Eero torjui Aleksanterin syötön leikiten. Hänen suupielilleen kohosi leveä hymy Aleksanterin voivotellessa häviötään.

Eero nousi ylös ja asteli takaisin Aleksanterin luo. Poika näytti nololta häviönsä takia.
"Hyvä on, sinä voitit. Pidä hauskaa Ilmattaren kanssa", Aleksanteri mutisi ennen kuin lähti juoksujalkaa pukuhuoneita kohti. Eero päätti puolestaan lähteä samantien kotiin, sillä hänellä oli tänään synttärit ja pian olisi kynttilöiden puhalluksen aika!

Myöhemmin illalla tosiaan juhlistettiin Eeron syntymäpäiviä. Ennen kuin Eero puhalsi kakkukynttilät sammuksiin hän vilkaisi nopeasti hurrausyleisöään ja toivoi näkevänsä myös isänsä juhlijoiden joukossa, mutta valitettavasti Jimi suuntasi mieluummin puhelinta kohti soitellakseen naisilleen. Eero huokaisi, yhtäkkiä synttäreistä oli kadonnut kaikki hohto.

Kynttilöiden puhalluksen jälkeen Eerosta tuli tällainen ilmestys. Poika ei halunnut luopua pipotyylistään, mutta päähine vaihdettiin vähän tummempaan kovispipoon. Tavoitteeksi Eerolle arpoutui perhe, ja hän haluaa kohota joskus kaikkien ihannoimaksi kapteeni sankariksi.


Lopetettuaan puhelunsa muutamaa tuntia myöhemmin Jimi sai huomata juhlien olevan jo ohi. Mies kaivoi kuitenkin juhlaräikän esille ja oli menossa onnittelemaan Eeroa, mutta poika olikin jo nukkumassa.

Eero kiukutteli isälleen useamman päivän tämän unohtaessa hänen synttärijuhlansa, ja kostoksi Eero omi talouden ainoan puhelimen niin ettei isä päässyt soittelemaan naisilleen. Eero päätti kutsua Ilmattaren kylään pyytääkseen tätä tanssiparikseen seuraavana päivänä olevaa koulun tanssitapahtumaa varten. Eero oli lykännyt pyytämistä viimeiseen iltaan asti, sillä häntä jännitti niin kovasti mennä tytön puheille.

Ilmatar saapui kylään sovittuna ajankohtana, eikä Eero voinut olla miettimättä miten kaunis tyttö olikaan.
"Moi, mitä asiaa sulla olikaan kun et voinut puhelimessa sanoa?" Ilmatar kysyi heleällä äänellä.
"M-mietin vain tahtoisitko tulla ta-tanssiparikseni huomisessa koulun juhlassa?" Eero tiedusteli.
"Tietysti tulen! Luulin jo että joudun itse kysymään sinua", Ilmatar naurahti.

Eero veti ujosti hymyillen Ilmattaren tanssiotteeseen ja ehdotti että he voisivat vähän harjoitella valssin askeleita huomista varten. Jonkin aikaa tanssahdeltuaan Ilmatar nojautui lepuuttamaan päätään Eeron olkapäälle kuiskaten pojan korvaan sanat jotka saivat Eeron punastumaan: "Tykkään sinusta".

Tällä kertaa keskityttiin enempi Eeron tekemisiin mitä Jimin treffeihin, mutta eiköhän Jimin naislakurin tämänhetkinen lukema saada pian tuplattua. ,-D Tulipa näitä kuvia katsellessa vähän nostalginen olo kun nykyään Iikut ja Bilehileiden sisarukset yms. osassa näkyneet naiset ovat pelissä jo vanhuksia. Juups, suuntaan seuraavaksi sitten kirjoittelemaan Mikaliineja ensi viikkoa varten. ,-)

Juonipaljastuksia seuraavasta Veijareiden osasta:

  

♦ Kasa

2 kommenttia:

 1. Oo, Eeron kaksintaistelu Aleksanterin kanssa oli hauska idea :D Hauskaa että Ilmatar oli jo itse ajatellut pyytää Eeroa tansseihin, tietääpähän ettei Eeron ihastus ole yksipuolinen.
  Jiminkin tavoite kuitenkin edistyy hiljakseen :D Juonipaljastukset näyttävät lupaavilta molemmille Veijareille!
  Osamusiikeista oli pakko kuunnella Neljän Ruusun Ensi-ilta, niin pitkä aika siitä kun olen viimeksi sen kuullut ;D

  (Viimeksi kommentti ei suostunut näkymään kun yritin lähettää sitä, toivottavasti se ei nyt tullut kahteen kertaan... Mutta blogin omistajahan pystyy poistamaan niitä, ehkä siitä ei ole niin suurta vahinkoa :p)

  VastaaPoista
 2. AAAA Jade on tehnyt kommenttihyökkäyksen Simsseilyihin enkä ole huomannut mitään moneen viikkoon, nolo minä! D-. Kiva että tykkäsit kaksintaistelusta, sentään pojat eivät ryhtyneet väkivaltaiseen tappeluun vaan voittaja ratkaistiin jalismatsin merkeissä. .-) Mukavaa tosiaan että ihastus paljastui molemminpuoliseksi, siitä vasta käänne olisi syntynytkin jos Ilmatar olisikin paljastanut suunnittelevansa pyytävänsä tanssiparikseen Aleksanteria. .-DD Eiköhän Jimi vielä pääse vauhtiin treffiensä kanssa! Hyvä huomio, juonipaljastuksissa tosiaan näyttää sujuvan kummallakin hyvin (ja Lulu Bilehile pyörii joka kuvassa. xD) Neljä Ruusua on mitä mainioin musavalinta kuunneltavaksi, itelläkin tovi siitä kun kyseisen kappaleen olen kuullut kun oon viimeisen kuukauden kuunnellut pelkkää escradiota. Kyllä, vaikka Euroviisut peruttiin kuuntelen silti viisubiisejä. .-D Kiitokset kommentistasi! <3

  VastaaPoista