perjantai 6. syyskuuta 2019

Veijari, osa 131: Naislaskuri

Julkaistaanpa jälleen jatkoa Veijareille kun oon kaikki tulevat osat ennättänyt jo kirjoittaa valmiiksi + säästelen Mikaliineja mahdollista Mikaliiniviikko kakkosta varten jos sen saisi tämän kuun loppupuolella käynnistettyä. ,-)

Aiemmat osat löytyvät täältä.

Osa syntyi näiden biisien soidessa:
Nicole Scherzinger - Poison --- Nickelback - Someday --- Enrique Iglesias - Away --- Britney Spears - Womanizer --- Lovex - Take A Shot --- Slavko Kalezić - Space --- Mohombi - In Your Head



Eeron lempihetki päivästä oli kun isä saapui töistä kotiin, ja poika riensikin tunnollisesti joka kerta halaamaan isää tämän työpäivän päätteeksi. Tänään Jimillä olikin aivan erityisiä uutisia: Hänen urakehityksensä oli edennyt nopeammin mitä oli odotettu, ja Jimi oli tänään kohotettu opetusuran huipulle!

Jimin uudeksi elämäntavoitteeksi arpoutui lisänautintotavoitteen ansiosta 50 ensitreffit. Ei muuta kuin laskemaan: Cassandra 1.

Virpi 2.

Mira 3.

Daniela 4. Treffeillä käyminen oli aluksi helppoa, sillä Jimillä oli paljon ystäviä joita pyytää ulos.


Toini ei tainnut katsoa Jimin naistentapailua hyvällä, sillä vanhus palasi ensimmäistä kertaa kuolemansa jälkeen kummittelemaan. Jimi tosin ei edes huomannut haamua nukkuessaan, mutta Eeroa kummitus valvotti ikävästi öisin.

Lopulta Eero ei enää pystynyt jäämään makuuhuoneeseen, ja hän pakeni haamua alakertaan. Kesken unien herännyt poika oli nälissään, joten hän päätti ottaa jääkaappiin säilötyn kala-aterian esille. Treffien jäljiltä kylässä ollut Danielakin tuli pöytään, mutta Eero ei vaivautunut juttelemaan Danielan kanssa, sillä häntä ärsytti että nykyään kaikki isän huomio oli vieraissa naisissa.

Vähitellen haamuongelma alkoi käydä Jiminkin hermoille, eikä Jimin ja Eeron auttanut muu kuin pystyttää pihalle teltta ja paeta sinne niinä öinä kun Toini kummitteli yläkerrassa. Kevätyöt olivat vielä sen verran kylmiä että telttailemaan mennessä piti pukeutua talvitamineisiin jotta tarkeni nukkua yön ulkosalla.

Eero havahtui aamulla koulubussin tööttäilyyn, ja poika kömpi unenpöpperössä ulos teltasta muiden koululaisten seuratessa touhua bussin ikkunasta. Eero oli innoissaan uudesta luontokokemuksestaan, ja hän aikoi kertoa telttaretkestä ystävälleen Ilmattarelle. Ehkä juttu tekisi tyttöön vaikutuksen!


Jimi sai treffeillä käymisestä kaikkia kivoja bonuksia, kuten hauskoja lahjoja, ja jotkut naiset pyysivät tätä ulos uudemman kerran. Varsinkin Daniela tuntui sinnikkäästi tunkevan Jimin seuraan aina vain uudelleen ja uudelleen, mutta valitettavasti treffit eivät menneet ihan putkeen tarjoilijan kompuroidessa, jolloin Jimi sai tarjottimella olleet ruuat niskaansa.

Treffien jälkeen oli kuitenkin hyvä jäädä vielä hetkeksi aikaa yhteisötontille tutustumaan uusiin naisiin ja pyytää sitten heitä treffeille. Irina 5.

Niina 6.


Vaikka Ilmattaren kanssa oli hauskaa kaipasi Eero välillä muutakin tekemistä kuin luontojuttujen parissa puuhailua. Hän tutustuikin liikuntatunnilla Kati-nimiseen tyttöön, ja yhteinen urheilukiinnostus yhdisti heitä. Vähitellen Eerolle ja Katille tuli tavaksi kopitella palloa yhdessä. Kahdestaan kopittelu sujuikin paremmin kuin yksin, ja Eeron taidot pallon käsittelyssä karttuivat nopeasti. Ennen kuin Eero huomasikaan oli hän saanut toisen ystävän.

Miina 7.

Terhikki 8.

Voih, Månsterikin oli ehtinyt jo niin vanhaksi koiraksi että Viikatemies saapui häntä noutamaan. Kukaan ei ollut paikalla hyvästelemässä koiraa, sillä Viikatemiehen vierailu tapahtui keskellä päivää Jimin ollessa töissä ja Eeron koulussa. Suunnittelemani Veijareiden koirasuku ei päässyt edes alkuunsa kun Månsterille ei ehditty löytää puolisoa ja nyt koiruli kuolee jo pois, hups.

Hmm, tämän osan kuvatekstit muodostuivat ihan ennätysajassa (=lyhyt biisilista), mistähän se voisi johtua? .---D

Juonipaljastuksia seuraavasta Veijareiden osasta:

  

♦ Kasa

2 kommenttia:

  1. Yas, lisää Veijareita! *nappaa Lovexia lukumusaksi*

    Ainakin Jimi on onnellinen urahuipustaan, kunhan tuosta (melko mahdottomasta :o) ensitreffitavoitteesta ei tulisi herralle liikaa päänvaivaa. Ja rauhoitus, Toini, äläkä säikyttele Eeroa! Eihän Eeró ole se joka treffeillä käy :D

    Höh, harmi kun Veijareiden koirasuvusta ei tullutkaan mitään. Pitäisiköhän Eerolle hankkia vaikka kakadu lohdutukseksi?
    Naislaskuri saattoi tosiaan vaikuttaa kuvateksteihin, mutta se oli itse asiassa ihan hauskaa vaihtelua! :D (Ja ajauduin yhden kappaleen sijasta kuuntelemaan koko levyllisen Lovexia, hups.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetken tosiaan ehdittiin iloita uran huipusta ja sitten olikin jo kiire siirtyä treffitoiveen pariin. .-D Katotaan miten Jimin käy, kerkeekö vanhus suoriutua mahdottomanoloisesta tehtävästään! Niinpä Toini, älä rankaise viatonta lasta Jimin naisten tapailusta. >.-P Koirasuvun kanssa kävi tosiaan vähän nolosti... Odottelin sopivan tyttökulkukoiran saapumista, mutta nyt kun miettii niin eipä sitä sukupuolta taida kovin paljoa olla tarjolla pienissä koirissa. Sara nyt tietysti mutta häntä käytin jo aiemmassa Veijareiden koirasuvussa niin jätin hänet pois laskuista. Hmm, Muru nyt ainakin ois ollut tyttö mutta en bongannut häntä pihalla seikkailemasta. Ois vaan pitänyt adoptoida. .-D Lintu oisi ollut kieltämättä kiva piriste, Eero ois voinut sitten kutsua luonnosta ja eläimistä pitävän Ilmattaren kylään sillä verukkeella että esittelisi papukaijaa. .-D Naislaskuri tosiaan lyhensi osan pituutta, tällaisia osia on luvassa jatkossakin. .--D Mukavaa että intouduit kuuntelemaan Lovexia kokonaisen levyllisen. .-D Kiitoksia kommentin jättämisestä! ♥

      Poista