torstai 7. joulukuuta 2017

Bilehile, osa 2: Pelkkiä miehiä

Luukku 7

Edellisen osan löydät täältä.


Twikkii-saaren lomamatkan jälkeen Lulu oli entistäkin hurmaavampi. Hänestä oli viihdyttävää kutsua eri miehiä kylään ja hurmata heitä. Miehiä oli niin helppo miellyttää, että pian Lulu oli kerännyt ympärilleen jo melkoisen ihailijajoukkion.

Yhtä miestä Lulu ei kuitenkaan onnistunut saamaan enää puolelleen. George Michael oli edelleen pahastunut naisen tekemästä syrjähypystä ja kävi tontilla usein potkimassa roskiksia nurin. Roskien levitessä George hymyili kierosti miettiessään, miten Lulu joutuisi noukkimaan jätteet ällöksyen takaisin pönttöön.

George kuitenkin ystävystyi Lilan kanssa työpaikalla, ja uusi ystävä kutsui hänet usein vierailulle talon sisälle. George teki Lilalle selväksi, ettei hän haluaisi olla missään tekemisissä Lulun kanssa, joten usein kaksikko vetäytyi syrjään opiskelemaan yhdessä uralle vaadittavia taitopisteitä.

George olikin hieman kokeneempi ruoanlaitossa kuin Lila, ja hän neuvoi mielellään Lilaa suklaakoneen käytön kanssa. Niin Lilan oppiminen tehostui Georgen vinkeillä, ja pian hän oli jopa parempi kuin opettajansa.

Lila pääsi urallaan helpolla. Hänen työkaverinsa Toni Lorula todella näki Lilassa potentiaalin ja käytti puhelahjojaan ja vaikutusvaltaansa, ja niin Lilalle sateli ylennyksiä positiivisen palautteen tehdessä pomoonkin vaikutuksen. Hetkessä Lila olikin jo uransa huipulla Kaunialan kuuluisimpana julkkiskokkina.

Bilehileet alkoivat yllättäen saamaan randomeja treffipyyntöjä keskustaan simeiltä, joita he eivät välttämättä edes tunteneet. Lola sanoi soittajille suorat sanat, sillä hänellä oli salainen poikaystävä. Lulu sen sijaan hyödynsi treffimahdollisuudet, sillä hänestä oli raikasta päästä tuulettumaan ihan vieraiden tyyppien kanssa. Tällä kertaa soittaja oli ollut Karri.

Kesken treffien tontin muilla miehillä oli pakkomielle tulla tervehtimään näyttävää Lulua, mistä tämä ei tietenkään pahastunut. Oikeastaan paikalle ilmaantuneet miekkoset vaikuttivat jopa kiinnostavemmilta kuin Lulun oma deitti.

Taka-alalle jäänyt Karri-parka yritti ehdotella, että he jatkaisivat treffejä pokeripöydän ääressä, mutta Joonas tukki Karrin reitin astumalla tämän ja Lulun väliin. Lululla oli toisen miehen vitsejä kuunnellessa niin hauskaa, ettei hän edes huomannut tapahtunutta.

Lopulta miehet lähtivät matkoihinsa, ja treffit jatkuivat. Baarimikkokin vähän vislasi hurmaantuneena Lululle etäämmältä, ja nainen tietenkin hymyili toiselle takaisin. Karri oli sen sijaan murheen murtama ja näytti salaa keskisormea baarimikolle pelipöydän alta. Treffien tunnelma oli pilalla.

Lulusta Karri oli tosi tylsä, joten hän päätti treffit varhain, jotta hän voisi tutustua rauhassa muihin simeihin. Joonas odotteli kärsimättömänä omaa vuoroaan Lulun ja Karrin hyvästellessä toisiaan. Joonaksen harmiksi Lulu kiinnitti katseensa jo uuteen tyyppiin.

Paikalle oli nimittäin saapunut ihan oikea Kreivi, jonka kanssa Lulu ehdottomasti halusi ystävystyä. Kreivi kertoi Lulun olevan kaunein ja näyttävin nainen, johon hän oli oman pitkän elämänsä aikana törmännyt. Lulu otti kehut vastaan ylpeänä.

Pian paikalle saapui jotain Kreiviäkin hienompaa, nimittäin kuuluisa youtubettaja Phil Lester! Lulun oli ehdottomasti saatava nimikirjoitus ja halaus. Ei Lulu ollut perillä Philin videoista, mutta hänestä oli hauskaa saada julkkisystäviä.

Philin tapaamisen jälkeen Lulu alkoi mystisesti sytytellä tulipaloja. Jollain tavalla hän ei ollut enää entinen tyylikäs itsensä. Hänen keskittymisensä oli usein jossain aivan muualla kuin nykyisessä tilanteessa, minkä takia vaaratilanteita tapahtui.

Oli kömmähdyksistä kuitenkin jotain hyötyäkin. Palomiehen jatkuvan vierailun seurauksena Lulu sai tehtyä tuttavuutta hänen kanssaan. Lulu käytti vain ihan pikkuisen poppamieheltä saamaansa voodoo-nukkea edistääkseen ystävystymistä. Toisinaan Lulu saattoi soitella huvikseen hätänumeroon saadakseen jutusteltua ystävänsä kanssa, mutta palomies ei oikein arvostanut ajatusta.

Kun Lila oli saavuttanut uransa huipun, alkoi hän seuraavaksi haaveilla mahdollisimman monen eri simin kanssa treffailusta. Hän oli päättänyt ottaa tavoitteekseen deitata 50 simiä. Kirjaa pitääkseen Lila aloitti kaikki treffit ottamalla yhteiskuvia alakerran biletilan valokuvauskopissa.

Aluksi haaste tuntui helpolta, sillä kuuluisalla julkkiskokki-Bilehileellä oli suuri määrä ihailijoita, ja jokainen Lilan vanha ystävä halusi ehdottomasti käydä naisen kanssa treffeillä. Lila ei välittänyt siitä, että hän kävi treffeillä myös Lulun rakastettujen kanssa.


Treffejä seurasi toinen toisensa perään. Miehet tietenkin kantoivat Bilehileiden pihan täyteen ruusuja, ja postilaatikko tulvi rakkauskirjeitä ihailijoilta, jotka olisivat kuollakseen halunnut nähdä Lilan uudestaan. Lila kuitenkin vain kohautti olkiaan tilanteelleen ja jatkoi elämäänsä. Miesten pitäisi olla onnellisia siitä, että he saattoivat viettää edes pienen hetkisen upean Lilan seurassa.

Lululle alkoi tulla paineita. Hän oli itse ollut sisaruksista koko elämänsä ollut miesten suosikki, mutta nyt Lila oli varastamassa Lulun titteliä. Lisäksi Lululla oli koko ajan paino-ongelmia, ja hän koitti epätoivoisesti laihduttaa. Ehkä hän laihana olisi taas miesten suosiossa.

Yksi mies kuitenkin näytti hyväksyvän Lulun sellaisena kuin hän oli, ja se sim oli Phil Lester. Phil oli parasta, mitä hänelle oli tapahtunut sitten Toni Lorulan tapaamisen jälkeen. Lulu tiesi kuitenkin Lilan ja Tonin suhteesta, joten hän päätti ottaa mieheen ainakin toistaiseksi etäisyyttä. Tällä hetkellä hän oli onnellinen Philin kanssa, vaikka tämä ei ollutkaan tyypillinen miesvalinta Lululle.
'
Myös Phil oli onnensa huipulla, ja tavoitepisteistä kolisi ihan kainalosta asti. Lulu inspiroi häntä tekemään epäluonnollisia tanssiliikkeitä, joita hän ei todellisuudessa edes pystyisi tekemään.


Lola jäi aivan syrjään siskosten draamasta, sillä hän keskittyi omaan uraansa. Hänen täytyi jatkuvasti kehittää taitojaan kovalla tahdilla päästäkseen lähemmäksi unelmoivaansa kenraalin virkaa. Lola joutui tarpomaan lumisella estejuoksuradalla ja lukemaan läpi yön mekaniikkaa. Lola oli kuitenkin kova nainen, ja hän suoriutuisi kaikesta.

Kumpi saa enemmän miehiä, Lulu vai Lila? Kuka on Lolan salainen poikaystävä?

♦ Fiku & Kasa

2 kommenttia:

 1. Onneksi George pärjää ainakin Lilan kanssa jos ei Lulun, eipähän tarvitse olla koko Bilehileen perheelle vihainen. Ehkä roskapöntön potkiminenkin vähenee jos Lila ystävystyi Georgen kanssa eikä toinen halua laittaa Lilaa noukkimaan roskia? Toni Lorula näkee Lilassa potentilaalia, varmasti... :D

  Näyttää Lululla olevan reippaasti tekemistä ilman Georgeakin! Varsinkin uuden elämäntavoitteen myötä, onpa siinä treffaamista :D Kuka Lolan salainen poikaystävä lieneekään? Ja erikoisterveiset viimeisessä kuvassa vaikuttavalle Arska-kissalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävyys Lilan kanssa tuo varmasti mukavaa tasapainoa tilanteeseen. Hyvä huomio tuo roskapöntönpotkimisseuraamukset! Eipä George ole tainutkaan aikoihin käydä potkimassa pönttöjä. .-) Toni ja Lilan potentiaalit. .--DD Treffailija oli itse asiassa Lila, mutta Lulukin tapailee kyllä ahkerasti eri miehiä siskonsa tapaan. .-D Kannattaa olla tarkkana, josko Lolan salainen poikaystävä ilmestyisi kuviin tulevissa osissa! Oo, viimeisessä kuvassa oli Bilehileiden kissa Nappi, joka näyttää aivan Arskalta, mutta Arska on varmasti iloinen muistamisestasi. .--) Kiitos Jade, olet loistava! .--)

   Poista