torstai 21. joulukuuta 2017

Mitä annat lahjaksi? 2

Luukku 21

Viime hetken lahjaideoita tulossa!


Kenraali Reima Ruutila: Minulla sattui olemaan yksi päivänkakkarakimppu tavaraluettelossani, joten päätin antaa sen hyvälle ystävälleni Raisalle. Hmm, en olekaan antanut naisille kukkia sitten vaimoni kuoleman... Raisa on viehättävä, mutten kuitenkaan usko hänen olevan minusta kiinnostunut.

Jukka Vaarinen: Naisien tapailussa työläintä on ostella jatkuvasti lahjoja miellyttääkseen heitä, mutta ettepä uskokaan mikä vaiva siitä syntyy, kun rakastettuja on yli kymmenen... Näin joulun alla minun täytyy kuitenkin koittaa keksiä rakastetuilleni lahjoja vaikka rahatilanteeni kehno onkin. Ruut-noidalle annoin postissa saamani ilmaiset ateriakupongit!

Kristoffer Miesaari: Kämppikseni Seppo on kova bisnesmies, ja hän tarvitsee paljon tuotteita joita voi myydä yrityksissään. Auttaakseni bestistäni lahjoitan Sepolle nyt joulun kunniaksi koko tavaraluetteloni sisällön: 7 lelutronia, 30 tomaattia ja 10 kurkkua. Lisäksi Seppo saa minusta ilmaista työvoimaa yrityksiinsä aina kun vain apuani pyytää!

Jenni Virtanen: Annoin tyttärelleni Lauralle lahjaksi itsetekemiäni lautasia. Hän on pian muuttamassa Akatemia Simulumiin opintojensa perässä, joten omat lautaset ovat tarpeen. Innostuin vähän aikaa sitten savenvalannasta, ja itsetehty lahja tulee aina sydämestä.

♦ Kasa & Fiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti