perjantai 1. joulukuuta 2017

Jouluperhe Joukuusi

Luukku 1

Näin joulukuun kunniaksi päätimme luoda simssiimme jouluperheen. Perheeseen kuuluvat tietenkin Joulupukki ja Joulumuori sekä heidän tonttulapsensa. Jouluperheen kautta saa käyttöön kaikki ne jouluasut ja -tavarat, joille ei muuten tulisi käyttöä. Lisäksi jouluperheellä pelaaminen saa sinut joulumielelle! Yo.

Perheenluonti:

Tässä on meidän jouluperheemme: Jussi Joupukki, Juliaana Joumuori ja Jonne Joutonttu. He ovat nuorekkaita ja huolettomia yo-tyyppejä!

Perinteisen valkoisen parran sijasta pukilla on tällä kertaa pitkä musta parta. Hän on romantiikkatavoitteinen mies, joka haaveilee löysäilyuran huipusta. Jussi on päättänyt perustaa myös jouluyrityksen, jossa hän myy itse rakentamiaan leluja ja levittää joulumieltä naapurustoon.

Juliaana on kodin hengetär, ja hän kokkailee mielellään joulupipareita. Ruoanlaitto on lähellä hänen sydäntään, ja siksi hän haaveilee olevansa julkkiskokki. Nautintotavoitteinen Joumuori ottaa asiat rennosti, ja hän pitää elämän ylellisyyksistä.

Jouluperheessä on mukavaa olla lapsena, sillä joulua juhlitaan päivittäin. Jonne on päättänyt ottaa hyödyn irti asemastaan ja toivoo jatkuvasti uusia lahjoja. Hän haluaa myös paljon ystäviä ja tutustuu iästä riippumatta simeihin.

Kummastelimme perhettä luodessa, kun lapsille ei löytynyt mitään jouluvaatteita. Muinaisessa simssissä meillä varmasti oli jokin hirveä lakki, jossa oli jättimäiset tonttukorvat. Jouluvaatteitakin oli aivan varmasti lapsille. Tosi hämmentävää.

Rakennus:

Rakentaminen kävi nopeasti, kun pystyi samasta kohtaa valitsemaan erilaisia joululattioita ja -tapetteja huoneisiin. Oli pakko ottaa kuva jo tässä vaiheessa, kun vihreä-puna-painoitteinen talo näytti niin huvittavalta. Nuo jouluovet ja lumiset ikkunat ovat aivan ihania! <3

Sisustus:

Joulutunnelman saa nopeasti luotua ostamalla ihanan lumiukkostereon, joka jumputtaa joulumusaa. .-D On tosi hauskaa, kun musiikin tempo vaihtelee sen mukaan, mikä pelinopeus on käytössä. Yöllä kaikkien nukkuessa on meneillään oikein kunnon joulubileet ajan ollessa 3-nopeudella.

Ostimme paljon kaikenlaisia tasoja, joille mahtuu laittamaan runsaasti jouluesineitä. Joka huoneeseen oli tarkoitus laittaa joulukuusikin, mutta tila jotenkin mystisesti katosi sisustaessa. Niinpä taloon saatiin vain kaksi kuusta. Hauska käyttää aivan ihania jouluesineitä vaihteeksi.

Myöhemmin joulukuun aikana saat lukea, miten jouluperheemme elämä lähtee käyntiin. Haastan sinutkin luomaan omaan simssiisi jouluperheen!

♦ Fiku & Kasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti