keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Veijari, osa 114: Ihmissusivillitys

Luukku 13

Nyt pääsette seuraamaan Jimin eloa kampuksella! Aiemmat osat löytyvät täältä.

Osa syntyi näiden biisien soidessa:
Jonas Brothers - Got Me Going Crazy --- Redrama ft. AJ McLean - Clouds --- Samuli Edelmann - Ei mitään hätää --- Nathan Trent - Running On Air --- Jedward - Bad Behaviour --- Måns Zelmerlöw - What's In Your Eyes --- Donny Montell - Love Is Blind --- Litesound - We Are The Heroes --- Can Bonomo - Meczup --- Take That - Greatest Day --- Adam Lambert - Fever --- Måns Zelmerlöw - Someday --- Maroon 5 - One More Night --- Happoradio - Puhu äänellä jonka kuulen --- Iveta Mukuchyan - Lovewave --- Joe Jonas - Make You Mine --- Backstreet Boys - Unmistakable


Jimi lähti yliopistolle yhdessä serkkujensa kanssa, joista tapasimmekin Jyrin jo edellisessä osassa. Jyrin kaksosveli on puolestaan nimeltään Yrjö, ja poikien kanssa samaa matkaa opiskelemaan saapui myös Yrjön tyttöystävä Kielo. Poppoo päätti hakea kampuksella sijaitsevaan Veijareiden osakuntaan johon kuului muita poikien sukulaisia.

Tässä vielä kasvokuva meidän Jimistä (jonka voisin lisätä Veijareiden sukupuuhun, täytyy muistaa päivittää sitäkin joskus)!

Kesti muutama päivä ennen kuin uudet osakunnan jäsenet pääsivät muuttamaan osakuntatontille, mutta kun muuttohetki viimein koitti otettiin uudet tulokkaat lämpimästi vastaan. Alien-Ville tervehti Jimiä ja kehotti tätä asettumaan taloksi.

Jimi seurasi Villeä tarkkaillessaan ympärilleen uteliaana. Osakuntaan kuului niin paljon väkeä että Jimillä menisi varmasti pidempikin tovi ennen kuin hän ehtisi jutustella kaikkien kanssa. Osakuntatalon pihalla kävi melkoinen vilske, kun jalkakäytävälle asetetuissa magnehytkyttimissä pyörivät tytöt kirkuivat äänekkäästi riehakkaassa pyörityksessä.

Jimi yritti puikkelehtia ulkona olevien soittimien ja DJ-kopin välistä päästäkseen taloon sisälle, mutta samassa ulko-ovi aukeni ja ulos säntäsi kovaa vauhtia läjä opiskelijoita joilla oli kiire loppukokeeseen ja Jimi sai väistellä ettei jäisi muiden jalkoihin.

Vihdoin Jimi onnistui pääsemään sisälle, ja ensimmäiseksi hänen huomionsa kiinnitti television edustalla oleva pelikonsoli, ja peleistä kiinnostuneen Jimin olisi ehdottomasti päästävä kokeilemaan osakuntatontin hienoja pelejä! Sohvalla taitopisteitä opiskeleva Jyri kummasteli kun Jimi ei ryhtynyt heti opiskelemaan, mutta Jimi vakuutteli ehtivänsä aloittaa tenttikirjojen lukemisen vähän myöhemminkin.

Opiskelu tuntui kuitenkin lykkäytyvän aina vain myöhemmäksi, sillä kyllästyttyään pelikonsoliin löysi Jimi ulkoa korttipöydän, ja hetkeä myöhemmin pöydän ääreen kokoontui muitakin osakuntalaisia ja peli saatiin käyntiin. Sekoitellessaan pelikortteja Jimi huomasi Yrjön jutustelemassa porealtaalla Astan kanssa, joka on muuten yksi Jimin isän siskoista.

Kun korttipeli tuli päätökseen huomasi Jimi pöydän äärestä noustessaan Astan saapuneen hänen luokseen.
"Huomasin että juttelit äsken Yrjön kanssa", Jimi totesi kaksikon tervehtiessä.
"Joo, saan hänestä uuden rakastetun! Minulla on jo yli kymmenen miestä tällä hetkellä pyörityksessä", Asta kertoi ylpeänä. Jimi sensijaan kauhisteli moista elämäntyyliä ja oli iloinen siitä että Asta oli hänelle niin läheistä sukua ettei tämä voisi ryhtyä hurmailemaan häntä.

Nälän alkaessa kurnia vatsassa Jimi päätti suunnata sisälle, ja joku olikin juuri kokannut pihalla olevasta lammesta ongituista kaloista aterian. Uunin kanssa oli tosin ollut ilmeisesti jotakin ongelmia, sillä annos oli hiukan kärventynyt. Jimi istahti syömään sohvalla olevan alieninin viereen, joka esittäytyi Viiviksi. Kaksikko keskusteli syödessään, ja Jimi sai tietää että Viivi oli häntä ensimmäisenä tervehtineen Villen kaksoissisko ja että myös Viivi harrasti pelejä.

Lopulta Jimin oli myös keskityttävä siihen yliopiston opiskelupuoleen. Jimi linnoittautui tenttikirjansa kanssa tutulle sohvapaikalleen ja yritti kaikessa ympärillään tapahtuvassa hälskeessä pystyä keskittymään kirjan asioihin, mutta pakkohan se oli myöntää ettei sellaisessa metelissä paljoa pystynyt painamaan asioita mieleen.
'

Illan pimentyessä tapahtui jotakin odottamatonsa, kun Jimin Jyri-serkku muuttui yllättäen karvaiseksi ihmissudeksi ja hyökkäsi alien-Vilhelmiinan kimppuun. Taistelun tuoksinnassa Jyri onnistui puraisemaan Vilhelmiinaa, jolloin tämäkin muuttui ihmissudeksi.

Ajatus ihmissudeksi muuttumisesta kiehtoi Jimiä, ja tämä pyysikin heti serkkua puraisemaan häntäkin. Jyri ei kuitenkaan ollut heti halukas uusintaotteluun, joten hän kieltäytyi tekemästä pedonhyökkäystä. Jyri varoitti ettei elämä ihmissutena ollut aina helppoa, mutta tietotavoitteinen Jimi ei olisi välittänyt riskeistä.

Ihmissusien ulvonta sai lähistöllä olevat simit pissimään housuun säikähdyksestä, ja housujen kastelusta tuli yleinen ongelma osakuntatalossa. Muut käskivät Jyriä ja Vilhelmiina pitämään pienenpää ulinaa, mutta minkäs ihmissudet luonnolleen mahtoivat.

Ensimmäinen loppukoe lähestyi lujaa vauhtia ja Jimi pähkäili kuumeisesti lopputyönsä kanssa. Viereisellä koneella istuva Roosa kirjoitti harrastusblogiaan näppäimistö sauhuten, ja Jimi toivoi että hänkin saisi kirjoittamaansa lopputyöhön yhtä helposti tekstiä aikaiseksi.

Ihmissusia alkoi tulla aina vaan lisää, ja sim jos toinenkin alkoi ihan pelkäämään ihmissudeksi muuttumista. Löytyi taloudesta tosin Jimin kaltaisia tietotavoitteisia useampikin jotka olisivat mielellään käyneet jonottamaan omaa muuntumisvuoroaan, mutta toistaiseksi Jimi ei sattunut olemaan tulilinjalla pedonhyökkäysaikaan. Tässä Jimin toinen täti, Aune, muuttuu ihmissudeksi.

Ensimmäinen loppukoe on nyt nelikolta ohi, ja Jimi suoriutui ensimmäisestä lukuvuoden puolikkaasta parhaalla arvosanalla! Kielo ja Yrjö onnittelivat toisiaan läpi menneistä loppukokeista kuin eivät olisi huomanneetkaan ympärillään olevia Jimiä ja Jyriä.

Kielo kiirehti pian opiskelemaan tarvittavia taitopisteitä, mutta Yrjö halusi jäädä pallottelemaan ulos ja hän pyysikin Jimiä pelikaveriksi. Jimi suostui ja mietti samalla oliko Yrjön ja Astan välillä tapahtunut jotakin, nainen kun uhosi aiemmin hankkivansa Yrjöstä rakastetun. Jimi ja Kielo olivat ystäviä eikä Jimi halunnut katsoa sivusta jos Yrjö pettäisi naista Astan kanssa.

"Teillä näyttää menevän hyvin Kielon kanssa", Jimi kommentoi heittäessään pallon. Yrjö nappasi kopin ja nyökkäsi pienesti vastaukseksi.
"Näin miten vietit kerran aikaa Astan kanssa", Jimi kommentoi jolloin Yrjö pudotti vahingossa pallon kädestään ja Jimi saattoi arvata Yrjön hermostuneesta kehonkielestä totuuden. Hän ei kuitenkaan tiennyt miten toimisi, sillä myös Yrjö oli hänen ystävänsä ja tilanne pisti hänet ikävästi kahden tulen väliin.

Jimi päätti ottaa pienet päiväunet, sillä hän oli valvonut koko edellisen yön tenttiin lukiessaan. Saapuessaan asuntolan yhteiseen makuuhuoneeseen Jimi teki kuitenkin äkkikäännöksen huomattuaan Aunen ja Lehtorin kuhertelevan yhdellä makuuhuoneen parivuoteista. Rakastavaisille olisi parempi jättää oma rauha.

Jimi pohti oliko Aune kertonut lehtori-rakastetulleen auringon laskiessa voimaan tulevasta ihmissusipuolestaan. Aunen luennot olivat sentään päiväsaikaan, ettei kesken luennon päässyt tapahtumaan yllättäviä muodonmuutoksia. Mahdettaisikohan pientä karvapeitettä pitää minään kummallisena asiana, kun Aune lampsi toisinaan rakastettuaan miellyttääkseen luentosaliin pelkissä alusvaatteissaan.

♦ Kasa

2 kommenttia:

 1. Höö, muistan että luin tämän osan aikaisemmin mutta nyt vasta huomasin että en ollutkaan kommentoinut! Korjataanpas se asia ;) Ainakin osakuntatalon alienit vaikuttavat ottavan Jimin hyvin vastaan. Onkos Vilhelmiina sukua Villelle ja Viiville? Ainakin yritin päätellä näin näiden kolmen teemanimistä :D
  Olen samaa mieltä kuin Jimi, olisi hauskaa kirjoittaa näppäimistö sauhuten niin kuin Roosa :D
  Ja ihmissusivillitys tosiaan, ehkä ainakin murtovarkaat pysyisivät poissa jos tietäisivät, että heitä odottamassa on useampikin rivi pedonhampaita ;) Toivottavasti Kielon ja Yrjön liitto nyt kestää, vaikka Jimillä onkin epäilyksensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jade on täällä taas niin tunnollisena kun yksikään osa ei saa jäädä kommentoimatta. .-D <3 Hmm, muistelen Vilhelmiinan olleen Sulevin alienkolmosten Hannun lapsi, ja kaksoset Viivi ja Ville puolestaan olivat Sulevin vaimon Armin veljen Aaron saamat alienlapset tämän jouduttua kaapatuksi. Eli nimistä huolimatta eivät ihan lähisukulaisia ole (ellei kumpikin ole lähtöisin samasta Hedelmöitysteknikosta). Muistelen heidän asustelleen samassa vuokra-asuntoryhmittymässä lapsina, joten he ovat kyllä pienestä pitäen olleet paljon tekemisissä. .-D Jopas tulikin sukusepustuksia. .--D Joo, tuollaisia kirjoituspuuskia olisi kiva saada sen sijaan että kirjoittaa pienen lauseenalun ja jumittaa jo siihen. XD Haha, totta, ihmissudet toimivat hyvänä murtovarkaankarkottimena, varsinkin kun sudet valvovat yleensä koko yön, ja murtovarkaat saapuvat vain jos talouden kaikki simit nukkuvat, joten toimii. ,-D Mää toivon kanssa kaikkea hyvää Kielolle ja Yrjölle, Kielo on irokeeseineen yksi lempisimini kautta aikojen. .-3 Kiitokset jälleen kommentin jättämisestä! ♥

   Poista